1/15

Newbornfotograaf, Familiefotograaf & Bruidsfotograaf in Drenthe en omstreken.

Licht, Fris & Kleurrijk

Ben je opzoek naar een fotograaf in Drenthe die lichte, frisse en kleurrijke foto's maakt? Download dan zeker de gratis informatiegids. Ik laat je daar in graag zien hoe ik steeds weer zorg voor foto's vol kleur, prachtig licht, mooie frisse tinten en die echt de wauw-factor hebben. 

Zijn jullie stapelverliefd? Of misschien zelfs al wel verloofd en willen jullie spontane en romantische foto's? Wij zorgen dat de meest liefdevolle momenten vastgelegd worden.

Willen jullie elegante, stijlvolle en romantische foto's, zonder stijf te poseren? Wij als bruidsfotografen werken met kleine opdrachtjes zodat de foto's spontaan en lekker relaxt worden.

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd! Een zwangerschap is 1 van de meest bijzondere periodes in je leven, die het verdient om prachtig vastgelegd te worden. Op een ongedwongen manier leggen wij deze meeste mooie periode vast.

Ben jij zwanger of hebben jullie een pasgeboren baby? Gefeliciteerd! Als newbornfotograaf begin ik met het fotograferen van jullie newborn. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor foto's met papa en/of mama, broers/zussen. Dit alles leg ik met veel geduld en op een ongedwongen manier vast.

Wil jij de meest bijzondere momenten van jou baby voor altijd vereeuwigd hebben? Ik fotografeer jouw kindje in de meest mooie en stijlvolle settings, die helemaal bij jou en jouw kindje past. Ongedwongen, spontaan en met veel plezier. Precies zoals jouw kindje is. En wist je dat we er een extra leuk feestje van kunnen maken door er een (milk) bathshoot van te maken?!

Vier de liefde van jullie gezin/familie met een fotoreportage op een prachtige locatie. Wij maken er altijd een ontspannen en gezellige shoot van. Ik heb veel ervaring met het spelenderwijs en op een spontane manier fotograferen van kinderen. Ik maak hierbij gebruik van leuke opdrachtjes zodat we de echte lach van jouw kindje(s) weten vast te leggen. En bovendien werken die opdrachtjes ook altijd erg goed bij volwassenen.

Meet The Team

Ik hou van frisse, lichte en heldere foto's. Foto's die stijlvol zijn en de wauw-factor hebben. Foto's waar je jaren later nog steeds met veel plezier naar kijkt. Denk jij nu, ja dat past helemaal bij mij? Mooi want dan heb jij jouw fotograaf gevonden en zijn wij de ideale match!

Ik ben sinds 2012 nauw betrokken bij Jennifer Snippe Fotografie. Help achter de schermen veel mee en beantwoord waar nodig mailtjes & telefoontjes. En bij shootdagen neem ik het financiële gedeelte op mij.

Jennifer Snippe Fotografie - website-22.

Jennifer Benjamins-Snippe

Fotograaf & Eigenaar

Jennifer Snippe Fotografie - website-42.

Justin Benjamins

Assistent & Second Shooter

Roxanne Gruppen | Bruidsfotografie

Wauw!! Echt prachtig!!
We hebben een ongelooflijke dag achter de rug. Kijk er met heel veel blijdschap op terug!
Blij dat jullie het deden, gevoel klopte helemaal.
Dat gevoel was er ook toen ik zwanger was vandaar dat we jou/jullie ook zeker tijdens het huwelijk wilden.

Elisa Corba | Newbornshoot

We hebben een newborn shoot gedaan bij Jennifer, en de foto's zijn echt super mooi geworden.
Ze neemt ook echt de tijd om alles zo rustig mogelijk te doen zodat de baby lekker door slaapt.
Als we weer een fotoshoot doen, gaan we zeker weer naar haar. Echt een aanrader.

Milou van Wijk | Gezinsshoot

Super vriendelijk ontvangen.
Neemt de tijd voor je en denkt mee voor leuke foto’s.
Super snelle levering en komt haar afspraken na.
Kortom super fijne en goede fotograaf.

Miranda Dekker |

Newbornshoot

Super mooie foto's gemaakt van onze tweeling Jay jay en jax! Jennifer doet het ook super goed en kan erg goed met baby's omgaan! Heel erg tevreden!👍

Jennifer Snippe Fotografie - kerst speci

Ongedwongen & Spontaan

Met ruim 10 jaar ervaring als newbornfotograaf, gezinsfotograaf & bruidsfotograaf in Hollandscheveld en omstreken leg ik jullie meest dierbare momenten op een ongedwongen en spontane manier vast. Doordat ik kleine opdrachtjes geef fotografeer ik jullie zoals jullie zijn, met een echte lach en zonder dat je stijf hoeft te poseren. Ook kinderen die een fotograaf maar eng vinden krijg ik door mijn manier van werken 

prachtig op de foto. 

Gratis Newbornmagazine

De meest mooie momenten, liefdevol vastgelegd

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-