Kids/Gezin/Familie

Vier het geluk van jullie kinderen, jullie gezin en jullie familie op een prachtige locatie. Een fotoreportage bij Jennifer Snippe Fotografie is altijd ontspannen en gezellig. Wij hebben veel ervaring met het spelenderwijs fotograferen van kinderen en doordat wij werken met kleine opdrachtjes en aanwijzingen komen jullie zo spontaan mogelijk op de foto. 

hoe lang duurt een fotoreportage?

Wij nemen voor elke reportage ruim de tijd. We kijken naar wat jullie nodig hebben en houden het altijd gezellig. Doordat wij een relaxte manier van werken hebben vinden zelfs kinderen (of mannen die een hekel aan foto's hebben), de shoot gezellig en leuk. Door onze manier van werken gaan wij nooit door een spanningsboog heen. Wanneer we voldoende foto's hebben zijn we klaar! Om jullie een indicatie te geven: Een reportage duurt gemiddeld 30 minuten, maar het zou ook kunnen dat we 60 minuten nodig hebben of misschien maar 20 minuten. 

gezins foto's in de prachtige natuur van drenthe bij fotograaf Jennifer Benjamins-Snippe
Jennifer Snippe Fotografie - fotograaf drenthe en overijssel
Complete Kids/Gezin/Familie shoot
(t/m 5 personen) Elke persoon extra + €5,- p.p
€150,-

Fotoreportage op locatie of bij jullie thuis

10 digitale foto's

Optioneel:

Upgrade naar lifestyleshoot + €25,-

 

Extra digitale foto's bijbestellen doe je makkelijk achteraf

Laat jullie mooiste momenten vastleggen!

Voor nu & voor later

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-