Lifestyle fotografie

Spontaan, relaxt & ongedwongen, dat is waar lifestyle fotografie voor staat. Houden jullie niet van geposeerde foto's maar gaan jullie liever voor spontaan en ongedwongen? Dan is lifestyle fotografie zeker weten iets voor jullie.

Wat is lifestyle fotografie?

Lifestylefotografie zit tussen documentaire fotografie (denk aan bijv. bruidsfotografie) en portretfotografie (geposeerde reportages) in. Lifestyle fotografie is de zachte kant van documentaire fotografie. Voor de reportage plaatsvindt is het wenselijk om de ruimte waar wij zullen fotograferen netjes te maken en storende elementen te verwijderen. (denk hierbij aan opladers in het stroom of een waterflesje op het nachtkastje). Gedeeltelijk leggen we vast wat er op dat moment voor de camera gebeurd en gedeeltelijk regisseren we. 

Binnen en/of buiten

Een lifestylereportage kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. We fotograferen de spontane momenten door middel van  opdrachtjes. Denk aan knuffelen met mama, klieren met papa, een kusje van je grote broer of zus. Maar ook jullie er voor kiezen om bijvoorbeeld koekjes te gaan bakken met het hele gezin. De echte momenten, die leggen we vast!

Lifestyle newbornreportage

Ook wordt lifestylefotografie veel toegepast voor een ongedwongen en pure newbornshoot (vooral heel mooi wanneer de baby al ouder is dan 14 dagen.) Of een prachtige borstvoedingsshoot zo rond de 3 maanden. 

Laat jullie mooiste momenten vastleggen!

Voor nu & voor later

Jennifer Snippe Fotografie

Veenmosstraat 4

7913CA, Hollandscheveld

06-11058757

info@jennifersnippefotografie.nl

KvK-nummer: 59352728
BTW-nummer: NL002258002B40

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
Meer info

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-