Loveshoot

Of jullie nu al jaren samen zijn of elkaar nog maar pas kennen, verliefdheid is een geweldig gevoel. En wat is er nou leuker dan jullie liefde vast te laten leggen met een romantische loveshoot!?

Op een warme zomeravond hand in hand lopend over het strand rond zonsondergang of op een koude winterdag met een dekentje en warme kop thee, samen voor de open haard, de liefde vraagt er om, om vastgelegd te worden.

Lichte, Frisse & Romantische foto's

We maken romantische & liefdevolle foto's op een prachtige (buiten)locatie die wij samen met jullie hebben gekozen. Doordat ik jullie kleine opdrachtjes geef voelt het niet als stijf poseren en worden jullie mooiste en meest spontane momenten samen op een ongedwongen manier vastgelegd, met als resultaat prachtige romantische foto's.

Onze werkwijze

Als jullie kiezen voor een loveshoot bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we jullie wensen, kiezen we samen de perfecte (buiten)locatie en plannen we een datum en tijd.

Om het ultieme romantische gevoel in je foto's te krijgen plan ik de shoot in de zomermaanden meestal rond zonsondergang en in de wintermaanden rond zonsopkomst of kunnen we bijvoorbeeld knusse foto's maken bij de open-haard of zelfs bij de kerstboom.

Wist jij dat wij werken met een aantal vaste locaties in Drenthe en Overijssel die wij door en door kennen en waarbij wij precies weten hoe het licht valt, om zo elke foto in onze unieke stijl te kunnen leveren?

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast een aanbetaling van 50% van het pakket van jouw keuze en zodra de aanbetaling is betaald, word jullie loveshoot in onze agenda gereserveerd.

Complete Loveshoot
(max. 2 personen)
€90,-

Fotoreportage op locatie of bij jullie thuis

10 digitale foto's

Optioneel:

Upgrade naar lifestyleshoot + €25,-

 

Extra digitale foto's bijbestellen doe je makkelijk achteraf

Jennifer Snippe Fotografie - frisse lichte en stijlvolle foto's
Laat jullie mooiste momenten vastleggen!

Voor nu & voor later

Jennifer Snippe Fotografie

Veenmosstraat 4

7913CA, Hollandscheveld

06-11058757

info@jennifersnippefotografie.nl

KvK-nummer: 59352728
BTW-nummer: NL002258002B40

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
Meer info

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-