Newbornshoot

Hoera... jullie kindje is geboren. Gefeliciteerd!

Die kleine handjes, voetjes, prachtige piep kleine wimperhaartjes zo puur zo volmaakt. Als newbornfotograaf leg ik die prachtige eerste momenten en details van jullie baby op een ontspannen en relaxte manier vast. Maar natuurlijk maak ik ook met liefde prachtige foto's van jullie pasgeboren baby samen met papa, mama, grote broers/zussen en jullie als gezin. Ze zijn maar zo eventjes klein en daar wil je toch prachtige herinneringen van!

De mooiste tijd voor foto's van jou pasgeboren baby

We plannen een (geposeerde) newbornshoot meestal tussen de 4 en 14 dagen na geboorte. Bij een newborn-lifestyleshoot kan dit zelfs nog iets eerder of iets later zijn omdat de baby dan niet perse hoeft te slapen. Maar let op! Zorg dat je jouw shoot optijd reserveert om er zeker van te zijn dat wij een plekje in onze agenda hebben voor jouw newborn shoot. Wij raden aan de shoot al rond de 20e week van je zwangerschap te boeken maar eerder mag natuurlijk altijd.

Lifestyle Newbornshoot

Tip! Om het ultieme pure huiselijke en liefdevolle gevoel in je foto's te krijgen is het een aanrader om jouw shoot om te zetten naar een lifestyle newbornshoot. Hierbij maken we de meest mooie en unieke foto's van jouw baby in de babykamer, ouderlijke slaapkamer en soms zelfs in jouw eigen woonkamer.

Onze Werkwijze

Als jullie kiezen voor een zwangerschapsshoot bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we jullie wensen, kiezen we samen de perfecte (buiten)locatie en plannen we een datum en tijd. 

Wist jij dat wij ook foto's voor het geboortekaartje kunnen maken en wij hierbij ook zorgen dat je deze al binnen 24 uur per mail ontvangt?

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast een aanbetaling van 50% van het pakket van jouw keuze en zodra de aanbetaling is betaald, word jullie zwangerschapsshoot in onze agenda gereserveerd.

veiligheid

Ik ben professioneel newbornfotograaf in Drenthe, Hoogeveen en omstreken en weet dus precies wat veilig is. Ik ga altijd helemaal mee in het ritme van jouw baby en ik doe nooit onnatuurlijke poses. Wil jij weten hoe ouders een shoot van hun pasgeboren baby hebben ervaren? Dat lees je hier.

Jennifer Snippe Fotografie - de fotograaf die op details let
Complete Newbornshoot
(met ouders + broers en/of zussen)
€175,-
VOORBEELD PAKKET

Fotoreportage in de studio of bij jullie thuis

6-10 digitale foto's

Gebruik van onze accessoires 

Mogelijkheid tot foto's voor geboortekaartje (binnen 24 uur klaar)

Optioneel:

Upgrade naar lifestyleshoot + €25,-

 

Extra digitale foto's bijbestellen doe je makkelijk achteraf

Jennifer Snippe Fotografie

Veenmosstraat 4

7913CA, Hollandscheveld

06-11058757

info@jennifersnippefotografie.nl

KvK-nummer: 59352728
BTW-nummer: NL002258002B40

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
Meer info

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-

Jennifer Snippe Fotografie - Newbornfotograaf - Gezinsfotograaf - Trouwfotograaf - Drenthe