Sitter (baby)

Een bijzondere mijlpaal... jou baby kan zitten!

Wat is er nou mooier dan de meest bijzondere gebeurtenissen van een baby?!

We doen een newbornshoot, we doen een first birthdayshoot, een gezinsshoot. En eigenlijk hoort daar ook een sitter (baby) shoot bij.

Als kinderfotograaf leg ik jullie kindje op een spontane manier en in de meest mooie en tijdloze setting vast. Een dierbare herinnering aan 1 van de meest bijzondere momenten van jouw kindje.

Yes, jouw kindje kan zelf zitten!

Een sitter doen wij vanaf het moment dat jouw baby goed zelfstandig kan zitten (gemiddeld zo tussen de 6-9 maanden). Tijdens deze shoot maken we niet alleen zittende foto's maar laten we de baby zijn of haar gang gaan en krijgen op deze manier mooie spontane foto's in zit, lig, kruip, en soms zelfs staande positie.

In de studio of buiten

Bij een sitter shoot maken we gebruik van de studio of we gaan lekker naar buiten in de lente/zomer periode. Kies jij voor een gestylde shoot of laat je het lekker basic? Wij bieden jullie genoeg mogelijkheden. En zeg nou zelf, deze shoot mag toch niet ontbreken tussen alle geweldige shoots van jou baby's eerste jaar?!

Onze Werkwijze 

Als jullie kiezen voor een sitter (baby)shoot bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we jullie wensen, kiezen we samen de spullen uit om jouw setting te maken. Kiezen we de perfecte (buiten)locatie en plannen we een datum en tijd. 

 

Wist jij dat elke setting speciaal voor jouw kindje gemaakt wordt en dus altijd uniek is?

 

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast een aanbetaling van 50% van het pakket van jouw keuze en zodra de aanbetaling is betaald, word jullie sittershoot in onze agenda gereserveerd.

Feestelijke First Birthdayshoot of prachtige (Milk)Bathshoot?

Wist je dat we jouw sittershoot ook kunnen upgraden naar een First Birthdayshoot? Super leuk toch om prachtige stijlvolle foto's voor de verjaardagsuitnodiging van jouw kindje te maken? We kunnen de setting dan aanpassen naar een echte verjaardagssetting met slingers en ballonnen. Of we maken er een echt feestje van door de shoot te upgraden naar een (Milk)Bathshoot. Spetter spetter spat!

Een (Milk)Bathshoot doen we buiten of bij jullie thuis. We werken met echte bloemen en/of fruit om het een romantisch of fris tintje te geven. Super leuk en welk kindje houd er nou niet van lekker in bad gaan?!

Jennifer Snippe Fotografie - voor foto's van de hoogste kwaliteit
Complete Sittershoot
(gebaseerd op 1 kind) Elk kind extra + €15,-
€90,-

Fotoreportage in de studio of op locatie

10 digitale foto's

Gebruik van onze accessoires

Optioneel:

Gratis upgrade naar First Birthdayshoot 

 

Upgrade naar (Milk)Bathshoot + €25,- (alleen mogelijk op locatie)

 

Extra digitale foto's bijbestellen doe je makkelijk achteraf

Laat jullie mooiste momenten vastleggen!

Voor nu & voor later

Jennifer Snippe Fotografie

Veenmosstraat 4

7913CA, Hollandscheveld

06-11058757

info@jennifersnippefotografie.nl

KvK-nummer: 59352728
BTW-nummer: NL002258002B40

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
Meer info

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-