ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle geleverde diensten en producten van Jennifer Snippe Fotografie.

1.2 Bij het boeken van een fotoreportage bij Jennifer Snippe Fotografie gaat u akkoord met de algemene voorwaarden (welke u bij boeking in het reserveringsformulier ondertekent en welke op de dag van de fotoreportage nogmaals ondertekent dient te worden middels een akkoordverklaringformulier).

1.3 De algemene voorwaarden kunnen op elk moment door Jennifer Snippe Fotografie gewijzigd worden.

2. Fotoreportages, Beeldselectie & Bewerking

2.1 Jennifer Snippe Fotografie zal altijd haar uiterste best doen om alle geleverde diensten en producten zo goed mogelijk af te leveren.

2.2 Uit iedere fotoreportage zal de fotograaf de, naar haar inzicht beste foto’s (op basis van haar kwaliteiten, stijl en geschiktheid criteria) selecteren en bewerken, vóór deze aan de klant worden geleverd. Foto’s die niet voldoen aan de eisen van Jennifer Snippe Fotografie zullen niet aan de klant getoond worden en op deze foto’s kun u dan ook in geen geval aanspraak maken.

2.3 Als het goed is kiezen jullie voor Jennifer Snippe Fotografie omdat onze stijl u aanspreekt. Indien u toch specifieke wensen heeft, zoals bijvoorbeeld beeldselectie en bewerking dienen deze voorafgaand aan de fotoreportage kenbaar gemaakt te worden. De fotograaf kan dan beoordelen of deze wensen uitvoerbaar zijn. Echter blijft Jennifer Snippe Fotografie wel bij haar eigen (bewerkings)stijl, welke ook te zien is in ons online portfolio. Bij het boeken gaat de klant akkoord met deze stijl.

2.4 De foto’s worden altijd in een kleurenversie geleverd. Bij sommige shoots wordt ongeveer 10% ook in zwart/wit versie geleverd. Indien u liever alle foto’s in 1 kleur wilt ontvangen dan dient u dit voorafgaand aan de fotoreportage aan te geven (dit geldt niet voor aanbiedingen en acties).

2.5 Alle digitale foto's die standaard door Jennifer Snippe Fotografie geleverd worden zijn in lage resolutie (en met ons logo er in). Dit wil zeggen dat ze wel geschikt zijn om te bekijken op een computer, tablet en/of telefoon en geschikt zijn voor social media maar niet geschikt zijn om zelf af te (laten) drukken. Wel is het mogelijk om de hoge resolutie bestanden (zonder logo) aan te schaffen tegen meer prijs.

2.6 De originele RAW (camera) bestanden worden nooit aan de klant geleverd.

3. Boekingen & Annuleren

3.1 Een fotoreportage boeken kan doormiddel van een persoonlijke afspraak in de studio, via een telefonisch gesprek, per e-mail of via de verschillende social media kanalen van Jennifer Snippe Fotografie.

3.2 Jennifer Snippe Fotografie werkt met vaste eisen en locaties. Op deze manier kunnen wij namelijk altijd de kwaliteit waarborgen die u van ons gewend bent en zullen de foto’s altijd in dezelfde stijl zijn. Indien u de reportage wilt laten plaatsvinden op een eigen gekozen locatie zal Jennifer Snippe Fotografie beoordelen of deze wensen uitvoerbaar zijn. Op een (buiten)locatie waar wij nog niet eerder hebben gefotografeerd kunnen wij niet garanderen dat de uiteindelijke foto’s 100% bij onze foto’s uit het online portfolio passen.

3.3 Bij een fotoreportage op locatie geldt dat de eventuele reiskosten niet bij de prijs zijn inbegrepen (tenzij anders aangegeven). Deze worden altijd bij het totaalbedrag opgeteld nadat er een locatie is afgesproken met de klant, en Jennifer Snippe Fotografie de reiskosten heeft berekend. Wij berekenen altijd de heen en terugreis (en in sommige gevallen ook voorrij-kosten).

3.4 Indien u voor een betaalde locatie kiest, zullen de kosten die hier voor betaald moeten worden (entreeprijs etc.) voor uw eigen rekening komen. De prijs van een locatie zit niet bij onze prijzen in berekend. Houd er voor deze kosten/ reservering rekening mee dat wij in sommige gevallen (o.a bij bruidsreportages) met 2 fotografen komen.

3.5 Bij een reserveringsafspraak in de studio plannen wij direct een datum voor de fotoreportage, en dient de (aan)betaling (de volledige shootkosten (het volledige factuurbedrag) tenzij anders aangegeven of afgesproken) ter plekke voldaan te worden. Pas na (aan)betaling is uw fotoreportage definitief voor u gereserveerd. Als u online of telefonisch wilt reserveren, geven wij u een aantal data en tijden door. Wegens drukte kan het zijn dat er meerdere klanten dezelfde data en tijden door hebben gekregen. Hierbij geldt dat wie het eerst reageert en bevestigd doormiddel van de (aan)betaling die het plekje krijgt.) Ook bij reportages die op zeer korte termijn plaats zullen vinden en shootdagen worden er geen tijden vastgehouden tot de (aan)betaling is voldaan. Let op! De (aan)betaling dient altijd direct voldaan te worden. (In sommige gevallen geldt de uitzondering, uiterlijk binnen 24 uur vanaf versturen betaallink en/of factuur).

3.6 Aanvragen voor een fotoreportage zijn altijd geheel vrijblijvend tot het moment waar op Jennifer Snippe Fotografie de gemaakte afspraak definitief heeft bevestigd middels een betaallink en/of factuur. Na (aan)betaling van de factuur is het niet meer mogelijk om de fotoreportage kosteloos te annuleren.

3.7 Nadat de fotoreportage/last minute reportage is aangevraagd ontvangt u het reserveringsformulier met daar in deze algemene voorwaarden en een factuur. Zoals aangegeven op de factuur dient het totaalbedrag direct en uiterlijk binnen 24 uur vanaf factuurdatum te zijn voldaan op het op de factuur vermelde bankrekeningnummer, t.n.v Jennifer Snippe Fotografie o.v.v uw naam en het factuurnummer. (De makkelijkste manier om te betalen is door gebruik te maken van de door ons meegestuurde iDEAL link.) Na dat wij de betaling binnen hebben, zal uw afspraak pas als zijnde definitief in onze agenda genoteerd worden. Wanneer wij de betaling niet binnen de genoemde 24 uur hebben ontvangen zien wij dit als annulering van de fotoreportage (wij sturen vooraf géén herinnering). Indien wij een betalingsregeling hebben afgesproken, dient 50% van het totaalbedrag direct bij boeking voldaan te worden, en het resterende bedrag dient altijd uiterlijk 24 uur vóór de fotoreportage plaatsvindt voldaan te zijn. Bovenstaande geldt ook bij model calls (oproepen t.b.v promotie van Jennifer Snippe fotografie) en specials/minishoots.

3.8 Bij bruidsreportages geldt dat 50% van het totaalbedrag uiterlijk binnen 2 dagen vanaf factuurdatum dient te zijn voldaan op het op de factuur vermelde bankrekeningnummer, t.n.v Jennifer Snippe Fotografie o.v.v uw naam en het factuurnummer of contant/per pin bij het ondertekenen van de overeenkomst. Na dat wij de betaling binnen hebben, zal uw trouwdatum pas als zijnde definitief in onze agenda genoteerd worden. Wanneer wij de betaling niet binnen de genoemde 2 dagen hebben ontvangen zien wij dit als annulering van de bruidsreportage (wij sturen vooraf géén herinnering). Bij bruidsreportages geldt dat wanneer deze binnen 6 maand vóór het huwelijk plaats vindt wordt geannuleerd door de klant, de aanbetaling (50% van het totaalbedrag) niet wordt terugbetaald. Het resterende bedrag dient altijd volledig voldaan te worden bij aflevering van de (digitale) foto’s. Wanneer de bruidsreportage wegens onvoorziene omstandigheden geannuleerd moet worden zullen wij naar een passende oplossing zoeken.

3.9 Bij bedrijfsreportages geldt dat het totaalbedrag uiterlijk binnen 7 dagen nadat de foto’s zijn geleverd, dient te zijn voldaan op het op de factuur vermelde bankrekeningnummer, t.n.v Jennifer Snippe Fotografie o.v.v uw naam en het factuurnummer.

3.10 Wanneer u een fotoreportage op een buiten locatie heeft geboekt en het weer onverhoopt toch slecht is (dit houdt in dat het regent, hagelt, sneeuwt etc.) verzetten wij de reportage naar een andere datum, welke u van Jennifer Snippe Fotografie door krijgt. Jennifer Snippe Fotografie bepaald of een shoot verzet zal worden of gewoon door gaat. In sommige gevallen kan het zijn dat de fotograaf aanbiedt om uit te wijken naar de studio. (Dit zal uiterlijk 2 uur voor de fotoreportage plaats vindt met u worden besproken). De nieuwe afspraak dient dan binnen 7 dagen te worden gemaakt (de fotoreportage vindt in de meeste gevallen echter niet binnen deze 7 dagen plaats). (Dit geldt uiteraard niet bij bruidsreportages). Ook kan het zo zijn dat we tijdens een fotoreportage ineens zeer slecht weer krijgen dat we de reportage helaas moeten staken. Indien we nog niet genoeg resultaten hebben behaald, zullen wij de reportage indien mogelijk op een ander moment voortzetten of bij hoge uitzondering en indien mogelijk uitwijken naar de studio. Indien de reportage wordt verplaatst naar een andere locatie (welke dichterbij is) zullen te veel betaalde reiskosten niet worden terugbetaald aan de klant.

3.11 Jennifer Snippe Fotografie berekend altijd een bepaalde tijd voor een reportage. Indien u te laat komt op de afspraak, dan zal dit van de oorspronkelijke tijd afgaan. Jennifer Snippe Fotografie is niet aansprakelijk als hierdoor minder foto’s gemaakt kunnen worden en/of er minder variatie in het fotoaanbod zal zijn.

3.12 Jennifer Snippe Fotografie is niet aansprakelijk voor mindere resultaten/minder foto’s veroorzaakt door het gedrag en/of welzijn van een persoon of dier. Indien bijvoorbeeld een kind ziek is, is het raadzaam om een afspraak te verzetten.

3.13 Voor het annuleren van de fotoreportage na betaling, zijn wij helaas genoodzaakt de (aan)betaling te houden. Afzeggingen door ziekte kunnen door zowel de klant als fotograaf worden gedaan. Wij plannen dan gewoon een nieuwe afspraak. Welke binnen 7 dagen dient te worden gemaakt (de fotoreportage vindt in de meeste gevallen echter niet binnen deze 7 dagen plaats). Indien ook de nieuwe afspraak afgezegd wordt, zal Jennifer Snippe Fotografie niet kosteloos nogmaals een nieuwe datum inplannen. Bij afzeggingen door bijv. overlijden van mensen in uw naaste omgeving zullen wij naar een passende oplossing zoeken. Omdat het boeken van een fotoreportage altijd geheel op eigen initiatief (eigen risico) word gedaan. Zullen wij nooit een teruggave in de vorm van geld doen, wanneer deze geannuleerd wordt. Bij zwangerschapsshoots kan het bijv. voorkomen dat de zwangere vrouw te vroeg bevalt, waar door de shoot niet meer door kan gaan. In dit geval kan de shoot omgezet worden naar een newbornshoot (let op, deze shoot is duurder dus het verschil dient bij betaald te worden). Of er wordt een tegoedbon uitgeschreven t.w.v het betaalde bedrag. De tegoedbon is 1 jaar geldig en kan voor elke andere shoot worden ingewisseld. Mocht er een andere nare situatie voordoen waar door de shoot niet meer gedaan kan worden, dan zullen wij uiteraard naar een passende oplossing zoeken, maar ook dan geldt dat er geen teruggave in de vorm van geld word gedaan. 

 

3.14 Indien Jennifer Snippe Fotografie door ziekte, overlijden (of andere heftige omstandigheden) van mensen in de naaste omgeving etc. niet in staat is de gemaakte afspraken na te komen, zijn wij niet verplicht vervanging te regelen. Bij bruidsreportages geldt dat wij ons uiterste best zullen doen om tot een passende oplossing te komen. Wij zijn helaas wel genoodzaakt de al door ons gemaakte kosten in rekening voor de klant te brengen en wij zullen uiteraard de al bestelde artikelen gewoon aan de klant leveren.

3.15 Bij het niet komen zonder afzegging wordt het gehele bedrag van de afgesproken fotoreportage in rekening gebracht. Dit wil zeggen dat er geen geldteruggave naar de klant wordt gedaan. En er ook niet kosteloos een nieuwe afspraak gepland kan worden.

3.16 Zodra de foto’s klaar zijn, plannen wij een bestelafspraak in. Tijdens deze afspraak bekijken we samen de foto’s en heeft u de mogelijkheid om producten aan te schaffen. Indien u producten wilt kopen, dient de bestelling tijdens de bestelafspraak direct volledig voldaan te worden. Na betaling is het niet meer mogelijk de bestelling te wijzigen en/of te annuleren. Indien u nog iets wilt toevoegen aan deze bestelling, is dit wel mogelijk. Deze nabestelling dient dan ook direct betaald te worden. Indien u na de bestelafspraak een nabestelling wilt doen, kan dit in de studio of per mail gedaan worden en dient deze ook direct volledig betaald te worden.

3.17 De fotoreportage, de foto’s en producten van Jennifer Snippe Fotografie zijn voor u persoonlijk gemaakt, daarom is teruggave van geld helaas in geen enkel geval mogelijk. 

3.18 Indien er een virusuitbraak (epidemie of pandemie) komt en u in deze periode een (bruids)reportage gepland heeft staan, zullen wij de reportage verplaatsen naar een later te bepalen moment. Wij houden hierbij de richtlijnen van het RIVM aan. Indien u de reportage in zijn geheel wilt annuleren volgt ook in deze situatie géén teruggaaf van het (aan)betaalde bedrag. Indien het een reportage betreft die niet uitgesteld kan worden (denk hierbij aan een zwangerschapsshoot of newbornshoot) dan ontvangt u een voucher van het (aan)betaalde bedrag. Deze voucher is tot 1 jaar na uitgiftedatum in te wisselen op al onze diensten. Bij een bruidsreportage geldt dat Jennifer Snippe Fotografie bij verplaatsing van datum niet kan garanderen dat wij nog beschikbaar zijn op jullie (nieuwe) datum. Uiteraard doen wij hier voor ons uiterste best. Ook in dit geval geldt dat de (aan)betaling niet zal worden terugbetaald.

4. Betalingen & Levertijd

4.1 Door diensten of producten bij Jennifer Snippe Fotografie af te nemen gaat u automatisch akkoord met de betalingsvoorwaarden.

4.2 U ontvangt na het plaatsen van een (na)bestelling (buiten de bestelsessie om) zo snel mogelijk een factuur.

Deze dient binnen 24 uur per bankrekening voldaan te zijn. Na betaling gaan wij uw bestelling verwerken. U kunt de bestelling bij Jennifer Snippe Fotografie komen afhalen of de bestelling per e-mail of per post laten verzenden. 

4.3 Bij elk pakket zitten een aantal producten inbegrepen. Binnen 4 weken na de shoot zullen wij een (bestel)afspraak inplannen waarbij we de foto’s samen zullen bekijken en er eventuele bestellingen gedaan kunnen worden. Bij sommige shoots (denk aan model calls) worden de digitale foto’s (in lr) verstuurd per e-mail (via WeTransfer). 

4.4 Het zelf aflaten drukken van de foto’s is niet toegestaan. Indien u dit toch laat doen bij een andere fotograaf/winkel is Jennifer Snippe Fotografie niet aansprakelijk voor de afdrukkwaliteit.

4.5 De levertijd voor een fotoreportage is maximaal 4 weken. Voor bruidsreportages is de levertijd maximaal 8 weken. Jennifer Snippe Fotografie streeft ernaar om binnen de genoemde tijd te leveren maar mocht dit onverhoopt niet lukken, dan wordt u hier uiterlijk 1 week voor de termijn afloopt schriftelijk van op de hoogte gebracht.

4.6 In principe komen klanten de bestelde producten altijd zelf afhalen. Maar wanneer u ervoor kiest een fotobestelling te laten verzenden per post, dan is dit voor eigen risico van de klant. Jennifer Snippe Fotografie zal te alle tijden een deugdelijk product verzenden en is dan ook in geen geval aansprakelijk als blijkt dat er schade is ontstaan tijdens transport en/of daarna.

4.7 Indien er keuzefoto's voor u klaar staan, heeft u 1 week de tijd om de fotonummers van uw keuze aan ons door te geven. Indien u dit niet op tijd doet zal de keuzemap offline gehaald worden (indien de keuzemap offline gehaald gaat worden, wordt u hiervan niet op de hoogte gebracht. Let dus zelf goed op de besteltijd.) Indien u na de genoemde besteltijd toch nog graag de foto's wilt ontvangen, is het alleen mogelijk om de gehele serie (alle foto's in de keuzemap) af te nemen. (Let op: Hier zijn dus wel extra kosten aan verbonden).

4.8 Indien er bij uw gekozen pakket een fotoafdruk/product inbegrepen zit, dient deze binnen 1 week na aflevering van de digitale bestanden aan ons doorgegeven te worden. Voor bruidsreportages geldt dat de besteltijd 2 weken na levering van de digitale bestanden bedraagt. Indien u deze producten na de genoemde tijd nog wilt bestellen, zullen hier extra kosten aan verbonden zijn. En na 3 maanden vanaf dat de besteltijd is ingegaan kunt u geen aanspraak meer maken op het ‘’gratis’’ product.

5. Cadeaubonnen

5.1 Jennifer Snippe Fotografie verkoopt ook cadeaubonnen. Een cadeaubon kan voor elk gewenst bedrag worden aangeschaft.

5.2 Een cadeaubon kan niet retour genomen worden en is niet inwisselbaar voor contanten.

5.3 Een cadeaubon is altijd geldig tot 1 jaar na uitgifte door Jennifer Snippe Fotografie. Hier na verloopt de bon automatisch en er is in geen enkel geval teruggave van het bedrag mogelijk.

5.4 Een cadeaubon is te besteden aan alle diensten en producten van Jennifer Snippe Fotografie, tenzij anders aangegeven.

5.5 Wanneer u graag een cadeaubon wilt inwisselen, dient u dit tijdens het boeken van de reportage aan te geven. Ook dient u dan het bonnummer aan ons door te geven. Indien u deze niet kunt tonen, kunnen wij de cadeaubon helaas niet afboeken en zullen wij de gehele shoot dus voor u in rekening brengen.

5.6 Indien de waarde van een reportage hoger is dan de cadeaubon, wordt de cadeaubon als korting verrekend met het totale bedrag.

5.7 Een cadeaubon kan uitsluitend in 1 keer ingewisseld worden. Wij kunnen u helaas geen geld of tegoed teruggeven wanneer het bedrag van uw geboekte reportage lager is dan het bedrag op de cadeaubon.

5.8 Wanneer u meer dan 1 cadeaubon wilt inwisselen, dan kan dit tot een maximum van 2 cadeaubonnen per reportage.

5.9 Een cadeaubon van Jennifer Snippe Fotografie heeft altijd een geldwaarde en dus geen shootwaarde. Indien de cadeaubon wordt ingewisseld na een prijswijziging/prijsstijging, dient het bij te betalen bedrag door de klant bijbetaald te worden. Raadzaam is dus om de cadeaubon zo spoedig mogelijk na ontvangst in te wisselen. 

6. Klachten, Aansprakelijkheid, Gebruik/Promotie & Verantwoordelijkheid

6.1 Klachten betreffende het door Jennifer Snippe Fotografie geleverde werk dienen zo spoedig mogelijk (tijdens de bestelafspraak of binnen 5 werkdagen na plaatsing in uw persoonlijke map op onze website of indien gemaild vanaf de maildatum), mondeling en schriftelijk aan Jennifer Snippe Fotografie bekend gemaakt te worden. En Jennifer Snippe Fotografie zal dan naar een passende oplossing zoeken. Voor klachten betreffende onze producten geldt dat deze bij afhalen (of indien deze verzonden worden, op de dag van ontvangst), (mondeling en schriftelijk) aan Jennifer Snippe Fotografie bekend gemaakt dienen te worden.

 

6.2 Het is in géén geval mogelijk om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid van de klant zal er in overleg eventueel een nieuwe afspraak worden gemaakt om alsnog tot het gewenste resultaat te komen. Dit is uitsluitend mogelijk als er binnen 5 werkdagen schriftelijk een officiële klacht is ingediend. En deze door Jennifer Snippe Fotografie gegrond is verklaard.

6.3 Voorafgaand aan een bruidsreportage hebben wij meerdere keren contact met elkaar. Wij bespreken de gehele dagindeling. Indien er wijzigingen plaatsvinden en wij hiervan, vooraf niet op de hoogte zijn gebracht, is Jennifer Snippe Fotografie niet aansprakelijk als hier door mindere resultaten/minder foto’s geleverd kunnen worden.

6.4 Het is in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de fotograaf, in welke zin dan ook.

6.5 U bent tijdens de fotoreportage zelf, verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord op geen enkele wijze te verhalen op de fotograaf.

6.6 Het boeken van een fotoreportage en deelname aan een fotoreportage is volledig op uw eigen risico.

6.7 De fotograaf is niet aansprakelijk voor enige schade welke door de klant is ontstaan, tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de fotograaf.
Wanneer er door de klant schade is ontstaan aan spullen van de fotograaf, brengen wij het schadebedrag in rekening voor de klant.

6.8 De klant is zelf verantwoordelijk voor het veilig stellen van de door Jennifer Snippe Fotografie geleverde foto’s. Het is verstandig de digitale foto’s op meerdere harde schijven op te slaan. Let op! De foto's die verzonden worden via WeTransfer zijn binnen 1 week te downloaden. Indien dit niet gedaan wordt vervalt de link. Indien jullie de foto's nogmaals willen ontvangen zullen hier kosten aan verbonden zijn.

6.9 Het is wenselijk de foto's te downloaden met een computer of laptop. En dus niet met een mobiele telefoon, tablet of ander apparaat. Dit om de hoogst mogelijke kwaliteit te behouden. Indien de foto's niet met het juiste apparaat (binnen de genoemde week) gedownload zijn, en u wilt de link nogmaals ontvangen dan zullen hier kosten aan verbonden zijn.

6.10 Na aflevering van een fotoreportage zal Jennifer Snippe Fotografie alleen de aan u geleverde foto’s (dus de door u gekozen/bestelde foto's) nog maximaal 3 maanden bewaren. U heeft binnen deze tijd dan ook de mogelijkheid om foto’s als afdruk of fotoproduct (na) te bestellen. De overige foto's die niet door onze selectie zijn gekomen (dus ook de RAW-bestanden) van de gehele reportage worden gelijk na bewerking verwijderd.

6.11 De klant is zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van het juiste fotonummer (bij nabestellingen). Indien de klant een foutief fotonummer heeft doorgegeven en de bestelling al is verwerkt, zijn de kosten voor de klant.

6.12 Jennifer Snippe Fotografie is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen op niet gekalibreerde beeldschermen.

6.13 De klant is niet gerechtigd het beeldmateriaal zonder toestemming van de fotograaf te verstrekken aan derden of te verhandelen.

6.14 De klant is vrij om de foto's met logo en/of vermelding van Jennifer Snippe Fotografie, op social media te plaatsen. De foto's zonder logo zijn puur voor eigen gebruik van de klant, en mogen dus niet op social media geplaatst worden. De keuze foto's uit het beveiligde gedeelte van onze website mogen in geen geval gekopieerd en/of op social media gebruikt worden. Indien dit toch het geval is zullen wij deze bij de klant in rekening brengen.

6.15 De klant mag in geen geval een verandering aanbrengen in/op de door Jennifer Snippe Fotografie gemaakte foto’s. Dit wil zeggen dat er geen bewerkingen mogen worden aangebracht op de (digitale) foto’s. (Onder bewerkingen valt ook het bijsnijden en plaatsen van (instagram) filters).

6.16 Jennifer Snippe Fotografie heeft uitdrukkelijk het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens een zogenoemde tfp reportage te gebruiken voor eigen promotie zonder toestemming te vragen. Dit kan zijn: plaatsing op websites/social media en/of drukwerk.

6.17 Bij het ondertekenen van de akkoordverklaring dient u aan te geven of u akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s op de website en social media van Jennifer Snippe Fotografie. En of u akkoord gaat het gebruiken van de foto’s voor reclame en drukwerk van Jennifer Snippe Fotografie. Wanneer u hier akkoord voor tekent en dit achteraf toch liever niet wilt, geef dit dan schriftelijk en binnen 5 werkdagen vanaf de fotoreportage aan bij Jennifer Snippe Fotografie. Wanneer wij de foto’s na de hierboven genoemde 5 werkdagen hebben gebruikt voor advertenties en/of drukwerk, en u wilt dit toch liever niet. Dan zijn wij helaas genoodzaakt om de door Jennifer Snippe Fotografie gemaakte kosten voor u in rekening te brengen. (Dit geldt echter niet bij tfp/ model call reportages. Hierbij heeft Jennifer Snippe Fotografie vrij het recht heeft om de foto's te gebruiken).

6.18 Indien u mee heeft gewerkt aan een zogenoemde model call (oproep t.b.v promotie van Jennifer Snippe fotografie) heeft Jennifer Snippe Fotografie het vrije recht de foto's voor alle doeleinden (ter promotie) te gebruiken. Dit kan zijn, plaatsing op social media en website, plaatsing op online en offline drukwerk, awards, sales en marketing. Hier voor tekent u vóórafgaand aan de reportage ook de akkoordverklaring. Indien u achteraf toch liever wilt dat de foto's niet meer gebruikt worden, zullen wij de gemaakte reportage en alle overige kosten (met terugwerkende kracht) bij u in rekening brengen.

6.19 Indien u akkoord geeft voor het plaatsen van de foto's op website/social media en/of drukwerk van Jennifer Snippe Fotografie, gaat u akkoord met het plaatsen van alle foto's. Dus ook de foto's die u als klant niet gekozen heeft, te willen ontvangen. Wel is het zo dat de foto’s pas geplaatst zullen worden nadat de klant ze heeft gezien (in het online klantgedeelte op onze website of tijdens de bestelsessie).

6.20 Er kunnen geen rechten worden verleend aan foto's op onze website. Ieder persoon is anders.

6.21 Indien u een uitlopend product heeft besteld, kunnen wij niet garanderen dat deze op het moment van bestellen nog leverbaar is. Indien dit het geval is, zullen wij naar een passend product zoeken en wordt u hier uiteraard van op de hoogte gesteld.

6.22 Jennifer Snippe Fotografie controleert haar producten altijd nauwkeurig en levert dan ook alleen een deugdelijk product aan de klant. Indien er na ontvangst gebreken aan het product ontstaan zijn is Jennifer Snippe Fotografie hier niet aansprakelijk voor.

7. Auteursrechten

7.1 Auteursrechten (en andere rechten die door de Nederlandse wet aan de fotograaf toegeschreven worden) van alle fotoreportages blijven altijd in het bezit van Jennifer Snippe Fotografie.

7.2 Op aan de klant geleverde foto’s berusten altijd de auteursrechten van Jennifer Snippe Fotografie. U koopt een digitale foto, afdruk of ander fotoproduct, niet de rechten op de foto.

 

 

Deze algemene voorwaarden zijn door Jennifer Snippe Fotografie opgesteld, en mogen dan ook niet zonder voorafgaand schriftelijke toestemming worden gebruikt.