Over ons

Jennifer Benjamins-Snippe

Jennifer Snippe Fotografie - website-26.
Jennifer Snippe Fotografie - website-22.

Fotograaf & Eigenaar

Wie ben ik:

Mijn naam is Jennifer Benjamins-Snippe, 29 jaar oud, getrouwd, moeder van een prachtige zoon & 2 prachtige dochters. Samen met mijn gezin woon ik in Hollandscheveld (gemeente Hoogeveen in Drenthe).

Ik ben zwangerschapsfotograaf, 

newbornfotograaf & gezinsfotograaf in Hollandscheveld en omstreken maar wordt ook veel geboekt door klanten uit Emmen, Assen, Zwolle, Hardenberg, Ommen en Groningen.

Mijn stijl:

Ik hou van frisse, lichte en heldere foto's. Foto's die stijlvol & tijdloos zijn en de wauw-factor hebben. Foto's waar je jaren later nog steeds met veel plezier naar kijkt.

Mijn zwangerschap en newborn reportages zijn zogenoemde lifestyleshoots maar kids & gezinsshoots fotografeer ik voornamelijk buiten.

Ik fotografeer met het beste licht van de dag.

Waar ik in de zomermaanden graag zo'n 2 uur voor zonsondergang shoot omdat ik dan het meest romantische licht heb, is dit in de wintermaanden juist meer in het begin van de ochtend wanneer de zon net begint te schijnen.

Ervaring:

Al sinds de zomer van 2010 sta ik voor jullie klaar. Ik heb al vele zwangeren, newborns, gezinnen & bruidsparen mogen fotograferen en geniet enorm van het gehele proces van het stylen, fotograferen, bewerken en het afleveren van jullie prachtige herinneringen op de meest mooie producten.

Wil jij graag lezen hoe klanten een reportage bij mij/ons hebben ervaren? Klik dan hier.

Vragen?

Spreekt mijn stijl jou aan, en wil jij graag een reportage boeken? of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wie weet zie ik jou snel voor mijn lens!

Lieve groet,

Jennifer

Foto's by: Anita Vogelzang, Edit by: Jennifer Snippe Fotografie

Jennifer Snippe Fotografie - website-19.
Jennifer Snippe Fotografie - website-31.
 

Justin Benjamins

Assistent & Second Shooter

Jennifer Snippe Fotografie - website-42.

Mijn naam is Justin Benjamins, 31 jaar oud, getrouwd met Jennifer & vader van onze prachtige zoon & 2 prachtige dochters.

Wie ben ik:

Betrokkenheid:

Ik ben sinds 2012 nauw betrokken bij Jennifer Snippe Fotografie. Help achter de schermen veel mee maar ook help ik met het uitwerken van ideeën zoals bijv. onze prachtige houten bankjes.

Ook beantwoord ik waar nodig mailtjes & telefoontjes. En bij shootdagen neem ik het financiële gedeelte op mij.

 

Second Shooter:

Bij bruidsreportages ben ik altijd aanwezig als assistent en second shooter. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat alle prachtige momenten vastgelegd worden.

Benjamins Webconcepts:

Na al een aantal jaren onze eigen website in eigen beheer te hebben gehad, besloten wij in 2020 om hiermee verder te gaan. En zo ontstond Benjamins Webconcepts.

Van logo tot huisstijl en van foto's tot website. Wij bieden het totaalplaatje.

Benieuwd naar de kosten? neem dan vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Jennifer Snippe Fotografie - website-39.