Over ons

Jennifer Benjamins-Snippe

Fotograaf & Eigenaar

Ervaring:

Al sinds de zomer van 2010 sta ik voor jullie klaar. Ik heb al vele newborns, gezinnen & bruidsparen mogen fotograferen en geniet enorm van het gehele proces van fotograferen, bewerken en het afleveren van jullie prachtige herinneringen.

Wil jij graag lezen hoe klanten een reportage bij mij/ons hebben ervaren? Klik dan hier.

Vragen?

Spreekt mijn stijl jou aan, en wil jij graag een reportage boeken? of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wie weet zie ik jou snel voor mijn lens!

Lieve groet,

Jennifer

Wie ben ik:

Mijn naam is Jennifer Benjamins-Snippe, 28 jaar oud, getrouwd, moeder van een prachtige zoon & 2 prachtige dochters. Samen met mijn gezin woon ik in Hollandscheveld (gemeente Hoogeveen).

Ik ben newbornfotograaf , gezinsfotograaf & trouwfotograaf in Hollandscheveld en omstreken.

Mijn stijl:

Ik hou van frisse, lichte en heldere foto's. Foto's die stijlvol & tijdloos zijn en de wauw-factor hebben. Foto's waar je jaren later nog steeds met veel plezier naar kijkt.

In de zomermaanden fotografeer ik het liefst buiten (en dan met name 2 uur voor zonsondergang), maar in de winter ben ik ook graag in de studio aan het werk.

Foto's by: Anita Vogelzang, Edit by: Jennifer Snippe Fotografie

 

Justin Benjamins

Assistent & Second Shooter

Mijn naam is Justin Benjamins, 30 jaar oud, getrouwd met Jennifer & vader van onze prachtige zoon & 2 prachtige dochters.

Wie ben ik:

Betrokkenheid:

Ik ben sinds 2012 nauw betrokken bij Jennifer Snippe Fotografie. Help achter de schermen veel mee maar ook help ik met het uitwerken van ideeën zoals bijv. onze prachtige houten bankjes.

Ook beantwoord ik waar nodig mailtjes & telefoontjes. En bij shootdagen neem ik het financiële gedeelte op mij.

 

Second Shooter:

Bij bruidsreportages ben ik altijd aanwezig als assistent en second shooter. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat alle prachtige momenten vastgelegd worden.

Benjamins Webconcepts:

Na al een aantal jaren onze eigen website in eigen beheer te hebben gehad, besloten wij in 2020 om hiermee verder te gaan. En zo ontstond Benjamins Webconcepts.

Van logo tot huisstijl en van foto's tot website. Wij bieden het totaalplaatje.

Benieuwd naar de kosten? neem dan vrijblijvend contact met ons op om jou wensen te bespreken.

Jennifer Snippe Fotografie

Veenmosstraat 4

7913CA, Hollandscheveld

06-11058757

info@jennifersnippefotografie.nl

KvK-nummer: 59352728
BTW-nummer: NL002258002B40

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
Meer info

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-