top of page

Over ons

Jennifer Benjamins-Snippe

Fotograaf & Eigenaar

Jennifer-Snippe-Fotografie-Fotograaf-Drenthe-high-end-fotograaf

Wie ben ik:

Mijn naam is Jennifer Benjamins-Snippe, 32 jaar oud, getrouwd, moeder van een prachtige zoon & 2 prachtige dochters. Samen met mijn gezin woon ik in Hollandscheveld (gemeente Hoogeveen in Drenthe).

Ik ben een awardwinnende high-end zwangerschapsfotograaf, 

newbornfotograaf, kinderfotograaf & gezinsfotograaf in Hollandscheveld.


Mijn ruime fotostudio is gevestigd in Hoogeveen (Drenthe), maar klanten uit het hele land weten mij te vinden.

Mijn stijl:

Ik hou van stijlvolle, tijdloze en exclusieve foto's. Foto's die warmte uitstralen en de wauw-factor hebben. Foto's waar je jaren later nog steeds met veel plezier naar kijkt.

Mijn zwangerschap, newborn, cakesmash en portret reportages fotografeer ik voornamelijk in de studio, maar kind & gezinsshoots leg ik ook vaak buiten vast.

Ik fotografeer altijd met het beste licht. In de studio is dit flitslicht en buiten is dit het beste licht van de dag.

Waar ik in de zomermaanden graag zo'n 2 uur voor zonsondergang shoot omdat ik dan het meest romantische licht heb, is dit in de wintermaanden juist meer in het begin van de ochtend wanneer de zon net begint te schijnen.

Maar studioshoots doe ik natuurlijk het hele jaar door.

Ervaring:

Al sinds de zomer van 2010 sta ik voor jullie klaar. Ik heb al veel zwangeren, newborns, gezinnen & bruidsparen mogen fotograferen en geniet enorm van het gehele proces van het stylen, fotograferen, bewerken en het afleveren van jullie prachtige herinneringen op de meest mooie producten. Samen maken wij jouw eigen unieke kunstcollectie.

Wil jij graag lezen hoe klanten een reportage bij mij/ons hebben ervaren? Klik dan hier.

Jennifer-Snippe-Fotografie-Fotograaf-Drenthe-professioneel

Vragen?

Spreekt mijn stijl jou aan, en wil jij graag een reportage boeken? of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wie weet gaan we samen snel, de allermooiste herinneringen maken.

Lieve groet,

Jennifer

P.S Wist je dat JeDa Beautynails ook in de studio gevestigd is? Je kunt zelfs een complete shoot incl. gelpolish bij ons boeken.

jenn
jus

Justin Benjamins

Assistent & Second Shooter

fotograaf-in-drenthe-fotostudio-hoogeveen

Mijn naam is Justin Benjamins, 33 jaar oud, getrouwd met Jennifer & vader van onze prachtige zoon & 2 prachtige dochters.

Wie ben ik:

Betrokkenheid:

Ik ben sinds 2012 nauw betrokken bij Jennifer Snippe Fotografie. Help achter de schermen veel mee maar ook help ik met het uitwerken van ideeën zoals bijv. onze prachtige houten bankjes.

Ook beantwoord ik waar nodig mailtjes & telefoontjes. En neem een gedeelte van de bestelsessies op mij.

Second Shooter:

Bij bruidsreportages ben ik altijd aanwezig als assistent en second shooter. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat alle prachtige momenten vastgelegd worden.

Your Business

Na al een aantal jaren onze eigen website in eigen beheer te hebben gehad, besloten wij in 2020 om hiermee verder te gaan. En zo ontstond Your Business.

Van logo tot huisstijl en van foto's tot website. Wij bieden het totaalplaatje.

Benieuwd naar de kosten? neem dan vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

hig-end-fine-art-fotograaf-drenthe-nederland
bottom of page