top of page

Newbornshoot

Hoera... jullie kindje is geboren. Gefeliciteerd!

Die kleine handjes, voetjes, prachtige piep kleine wimperhaartjes zo puur, zo volmaakt. Als newbornfotograaf leg ik die prachtige eerste momenten en details van jullie baby op een ontspannen en relaxte manier vast. Maar natuurlijk maak ik ook met liefde prachtige foto's van jullie pasgeboren baby samen met papa, mama, grote broers/zussen en jullie als gezin. Ze zijn maar zo eventjes klein en daar wil je toch prachtige herinneringen van!

ervaren-fotograaf-en-moeder-drenthe

WANNEER IS DE BESTE TIJD VOOR FOTO'S VAN MIJN PASGEBOREN BABY?

We plannen een geposeerde newbornshoot altijd tussen de 8 en 21 dagen na geboorte omdat een baby dan nog lekker veel slaapt en makkelijk in positie gelegd kan worden. (Dag 8-14 zijn hierbij het meest ideaal).

Omdat de shoot al snel na de bevalling plaats zal vinden is het belangrijk om optijd te boeken. Zo weet je zeker dat wij altijd een plekje in onze agenda hebben voor jouw newborn shoot.

Wij raden aan om de newbornshoot al rond de 20e week van je zwangerschap te boeken maar eerder mag natuurlijk altijd.

Jennifer-Snippe-Fotografie-Fotograaf-Drenthe-ervaren-newborn-fotograaf

TIPS: Als jullie tegelijk een zwangerschapsshoot & newbornshoot boeken kunnen wij de shoots op elkaar aanpassen zodat het een mooi geheel wordt. 

Maak kosteloos gebruik van de kleding uit onze cliënt closet.

Ben jij van plan om het complete eerste jaar van jouw baby vast te laten leggen? Kijk dan eens naar ons jaartraject (First Year Sessions).

NEWBORNSHOOT IN EIGEN HUIS

Wil jij graag een ongeposeerde newbornfoto voor op het geboorte kaartje? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

HOE GAAT EEN NEWBORN REPORTAGE IN ZIJN WERK?

Als jullie kiezen voor een newbornshoot bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we jullie wensen, noteer ik de uitgerekende datum en zodra de baby geboren is plannen we de definitieve datum.

Wist jij dat wij ook foto's voor het geboortekaartje kunnen maken en wij hierbij ook zorgen dat je deze al binnen 24 uur per mail ontvangt?

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast het pakket van jouw keuze en zodra de (aan)betaling is voldaan, word jullie newbornshoot in onze agenda gereserveerd.

Na de shoot worden jullie foto's professioneel bewerkt en zodra dit klaar is maken wij een afspraak om jullie foto's te bekijken en (eventueel) producten te bestellen.

 

Omdat wij vinden dat elke shoot een complete herinnering moet zijn, ontvangen jullie bij elke shoot* de afgedrukte foto's en een USB-stick met de digitale foto's. De foto's op de USB-stick zijn echter niet geschikt om zelf te laten afdrukken. Jullie boeken ons namelijk voor de allermooiste foto's en daarom willen wij ook heel graag het allermooiste drukwerk aan jullie leveren.

 

Al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit en gaan generaties lang mee. Zo heb je pas echt lang plezier van jullie fotoshoot.

baby-in-kinderwagen-fotoprop-fotograaf-overijssel-groningen-drenthe.jpg
Jennifer-Snippe-Fotografie-Fotograaf-Drenthe

VEILIGHEID EN HYGIËNE TIJDENS JOUW NEWBORNSHOOT

Ik ben professioneel newbornfotograaf in Drenthe, Hoogeveen en omstreken en weet dus precies wat veilig is. Ik werk hygiënisch, ga altijd helemaal mee in het ritme van jouw baby en ik doe nooit onnatuurlijke poses. Wil jij weten hoe ouders een shoot van hun pasgeboren baby hebben ervaren? Dat lees je hier.

LAAT JULLIE MOOISTE MOMENTEN VASTLEGGEN

Voor nu & voor later

bottom of page