Newbornshoot

Hoera... jullie kindje is geboren. Gefeliciteerd!

Die kleine handjes, voetjes, prachtige piep kleine wimperhaartjes zo puur, zo volmaakt. Als newbornfotograaf leg ik die prachtige eerste momenten en details van jullie baby op een ontspannen en relaxte manier vast. Maar natuurlijk maak ik ook met liefde prachtige foto's van jullie pasgeboren baby samen met papa, mama, grote broers/zussen en jullie als gezin. Ze zijn maar zo eventjes klein en daar wil je toch prachtige herinneringen van!

pure newbornfoto - baby meisje - baby jongen
newborn pas geboren baby foto shoot fotograaf groningen zwolle meppel hardenberg hoogeveen

De mooiste tijd voor foto's van jouw pasgeboren baby

We plannen een newbornshoot altijd tussen de 8 en 21 dagen na geboorte omdat een baby dan nog lekker veel slaapt en nog niet zo beweeglijk is en we dus elk kleine detail gemakkelijk vast kunnen leggen. 

Omdat de shoot al snel na de bevalling plaats zal vinden is het belangrijk om optijd te boeken. Zo weet je zeker dat wij altijd een plekje in onze agenda hebben voor jouw newborn shoot.

TIP: Wij raden aan om de newbornshoot al rond de 20e week van je zwangerschap te boeken maar eerder mag natuurlijk altijd.

TIP: Als jullie tegelijk een zwangerschapsshoot & newbornshoot boeken kunnen wij de shoots op elkaar aanpassen zodat het een mooi geheel wordt. 

Geposeerde Newbornshoot

Wil jij graag een geposeerde newbornshoot? Dan is het belangrijk dat de shoot tussen de 8 en 14 dagen na geboorte plaatsvindt. Dit doen we omdat de baby dan nog veel slaapt en dus nog makkelijk in positie's gelegd kan worden. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze Werkwijze

Als jullie kiezen voor een newbornshoot bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we jullie wensen, noteer ik de uitgerekende datum en zodra de baby geboren is plannen we de definitieve datum.

Wist jij dat wij ook foto's voor het geboortekaartje kunnen maken en wij hierbij ook zorgen dat je deze al binnen 24 uur per mail ontvangt?

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast het pakket van jouw keuze en zodra de (aan)betaling is betaald, word jullie newbornshoot in onze agenda gereserveerd.

Na de shoot worden jullie foto's professioneel bewerkt en zodra dit klaar is maken wij een afspraak om jullie foto's te bekijken en (eventueel) producten te bestellen.

 

Omdat wij vinden dat elke shoot een complete herinnering moet zijn, ontvangen jullie bij elke shoot de afgedrukte foto's en een USB-stick met de digitale foto's. De foto's op de USB-stick zijn echter niet geschikt om zelf te laten afdrukken. Jullie boeken ons namelijk voor de allermooiste foto's en daarom willen wij ook heel graag het allermooiste drukwerk aan jullie leveren.

 

Al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit en gaan generaties lang mee. Zo heb je pas echt lang plezier van jullie fotoshoot.

Jennifer Snippe Fotografie - newborn baby met gebreid pakje in mandje - baby foto
slapende baby - professionele fotograaf met jarenlang ervaring

veiligheid

Ik ben professioneel newbornfotograaf in Drenthe, Hoogeveen en omstreken en weet dus precies wat veilig is. Ik ga altijd helemaal mee in het ritme van jouw baby en ik doe nooit onnatuurlijke poses. Wil jij weten hoe ouders een shoot van hun pasgeboren baby hebben ervaren? Dat lees je hier.

Optioneel:

-Mogelijkheid tot foto's voor geboortekaartje (binnen 24 uur klaar)

-Upgrade naar studioshoot op aanvraag

Laat jullie mooiste momenten vastleggen!

Voor nu & voor later