Newbornshoot

Hoera... jullie kindje is geboren. Gefeliciteerd!

Die kleine handjes, voetjes, prachtige piep kleine wimperhaartjes zo puur zo volmaakt. Als newbornfotograaf leg ik die prachtige eerst momenten en details van jullie baby op een ontspannen en relaxte manier vast. Maar natuurlijk maak ik ook met liefde prachtige foto's van jullie pasgeboren baby met papa, mama, grote broers/zussen en jullie als gezin. Ze zijn maar zo eventjes klein en daar wil je toch prachtige herinneringen van!

Reserveer al tijdens je zwangerschap

Om er zeker van te zijn dat wij een plekje hebben voor jouw newbornshoot moet je deze al tijdens je zwangerschap boeken. (de meeste vrouwen doen dit al rond de 20e week van hun zwangerschap). wij noteren je uitgerekende datum dan eerst. En zodra je bevallen bent geef je dit aan ons door, waarna we de definitieve datum plannen. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een plekje binnen de 14 dagen grens.

Een (geposeerde) newbornshoot kan gedaan worden t/m de dag dat de baby 14 dagen oud is. *Bij (veel) te vroeg geboren baby's tellen we 14 dagen vanaf de oorspronkelijk uitgerekende datum. Tenzij het kindje de shoot eerder aan kan. Maar is jullie baby al geen echte newborn meer?, niet getreurd... ook dan kunnen we nog hele leuke foto's maken.

de mooiste tijd van jouw pasgeboren baby leggen wij van Jennifer Snippe Fotografie met liefde vast
Jennifer Snippe Fotografie - de fotograaf die op details let
Complete Newbornshoot
(met ouders + broers en/of zussen)
€175,-

Fotoreportage in de studio of bij jullie thuis

6-10 digitale foto's

Gebruik van onze accessoires 

Mogelijkheid tot foto's voor geboortekaartje (binnen 24 uur klaar)

Optioneel:

Upgrade naar lifestyleshoot + €25,-

 

Extra digitale foto's bijbestellen doe je makkelijk achteraf

Laat jullie mooiste momenten vastleggen!

Voor nu & voor later

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-