zwangerschaps fotoreportage drenthe
zwangerschaps fotoreportage drenthe

press to zoom
zwanger en opzoek naar een fotograaf met
zwanger en opzoek naar een fotograaf met

press to zoom
Jennifer Snippe Fotografie - Newbornfotograaf - Gezinsfotograaf - Trouwfotograaf - Drenthe
Jennifer Snippe Fotografie - Newbornfotograaf - Gezinsfotograaf - Trouwfotograaf - Drenthe

press to zoom
zwangerschaps fotoreportage drenthe
zwangerschaps fotoreportage drenthe

press to zoom
1/60

Zwangerschapsshoot

Wauw je bent zwanger! Een zwangerschap is zo bijzonder. Nieuw leven in je buik, een piep klein mensje, de eerste schopjes, op wie zal hij of zij lijken?

Kun je volop genieten of heb je helaas last van veel kwaaltjes?

Hoe dan ook zijn deze 9 bijzondere maanden zo weer voorbij en daarom is het zo fijn dat wij er iets tastbaars van kunnen maken doormiddel van een mooie shoot. Ik leg jou op je allermooist vast en natuurlijk is hierbij ook ruimte voor een foto met papa en grote broers/zussen.

de allermooiste foto's laat je maken bij
Jennifer Snippe Fotografie - zwangerscha

De mooiste tijd voor foto's van jouw babybuik

We plannen een zwangerschaps shoot meestal tussen week 32 en 38 van je zwangerschap. (dan is namelijk je buik vaak het mooiste ''rond''). (Bij een meerlingzwangerschap is dit tussen de 28ste en 32ste week). Maar let op! Zorg dat je jouw shoot optijd reserveert om er zeker van te zijn dat wij een plekje in onze agenda hebben voor jouw zwangerschapsshoot.

 

Wij raden aan de shoot al rond de 20e week van je zwangerschap te boeken maar eerder mag natuurlijk altijd.

TIP: Als jullie tegelijk een zwangerschapsshoot & newbornshoot boeken kunnen wij de shoots op elkaar aanpassen zodat het een mooi geheel wordt. 

geposeerde zwangerschapsshoot

Wil jij graag een geposeerde zwangerschapsshoot? Dat is zeker mogelijk. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze

Als jullie kiezen voor een zwangerschapsshoot bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we jullie wensen, kiezen we samen de perfecte (buiten)locatie en plannen we een datum en tijd. 

Wist jij dat wij werken met een aantal vaste locaties in Drenthe en Overijssel die wij door en door kennen en waarbij wij precies weten hoe het licht valt, om zo elke foto in onze unieke stijl te kunnen leveren?

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast een aanbetaling van 50% van het pakket van jouw keuze en zodra de aanbetaling is betaald, word jullie zwangerschapsshoot in onze agenda gereserveerd. 

Na de shoot worden jullie foto's professioneel bewerkt en zodra dit klaar is maken wij een afspraak om jullie foto's te bekijken en (eventueel) producten te bestellen.

 

Omdat wij vinden dat elke shoot een complete herinnering moet zijn, ontvangen jullie bij elke shoot de afgedrukte foto's en een USB-stick met de digitale foto's. De foto's op de USB-stick zijn echter niet geschikt om zelf te laten afdrukken. Jullie boeken ons namelijk voor de allermooiste foto's en daarom willen wij ook heel graag het allermooiste drukwerk aan jullie leveren.

 

Al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit en gaan generaties lang mee. Zo heb je pas echt lang plezier van jullie fotoshoot.

Zwangerschap - Newborn - Gezin fotograaf
Ervaren fotograaf in het vastleggen van
Laat jullie mooiste momenten vastleggen!

Voor nu & voor later