Zwangerschapsshoot

Wauw je bent zwanger! Een zwangerschap is zo bijzonder. Nieuw leven in je buik, een piep klein mensje, de eerste schopjes, op wie zal hij of zij lijken?

Kun je volop genieten of heb je helaas last van veel kwaaltjes?

Hoe dan ook zijn deze 9 bijzondere maanden zo weer voorbij en daarom is het zo fijn dat wij er iets tastbaars van kunnen maken doormiddel van een mooie shoot. Ik leg jou op je allermooist vast en natuurlijk is hierbij ook ruimte voor en foto met papa en grote broers/zussen.
 

Reserveer optijd!

Om er zeker van te zijn dat wij een plekje in onze agenda hebben voor jouw zwangerschapsshoot, raden wij aan deze al rond de 20e week van je zwangerschap te boeken. We plannen de shoot meestal tussen week 32 en 38 van je zwangerschap. (dan is namelijk je buik vaak het mooiste ''rond''). (Bij een meerlingzwangerschap is dit tussen de 28ste en 32ste week). Maar natuurlijk kun je ook meerdere shoots plannen, zodat je het verloop van je zwangerschap mooi kunt zien in de foto's.

Jennifer Snippe Fotografie - spontane en ongedwongen fotografie
Jennifer Snippe Fotografie - website-18.
Maak gratis gebruik van onze zwangerschapsjurken

Wij hebben een aantal prachtige jurken die speciaal voor fotoshoots gemaakt zijn. 1 van deze jurken mag jij tijdens jouw shoot aan hebben. In deze jurken komt je zwangere buik nog mooier uit. Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewoon je eigen kleding te dragen. 

Jennifer Snippe Fotografie - foto's alsof ze uit een magazine komen
Complete Zwangerschapsshoot
(met partner & kids)
€125,-

Fotoreportage op locatie of bij jullie thuis

10 digitale foto's

Gebruik van onze zwangerschapsjurken

Optioneel:

Upgrade naar lifestyleshoot + €25,-

 

Extra digitale foto's bijbestellen doe je makkelijk achteraf

Laat jullie mooiste momenten vastleggen!

Voor nu & voor later

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-