top of page

Baby's First Year
Compleet jaarpakket

De naam zegt het al, dit pakket bevat alles van jouw kindje's eerste jaar.

Van de newbornshoot tot sittershoot en het eerste verjaardagsfeestje.
Alle mijlpalen uit het eerste jaar van jouw kindje worden gebundeld in een prachtig album.
Handgemaakt en in kleuren en materialen naar jouw wens.

newborn-fotograaf-hoogeveen-fotostudio-ervaren-fotograaf
jaartraject-voor-jouw-baby-newborn-cakesmash-fotoshoot-drenthe

HET COMPLETE EERSTE JAAR VAN JOUW KINDJE, VASTGELEGD IN EEN PRACHTIG ALBUM

Het eerste jaar van jouw kindje is toch wel het meest bijzondere jaar. Een jaar vol mijlpalen maar ook een jaar dat ontzettend snel voorbij vliegt!

Je kindje word geboren als piep klein babytje, maar binnen een paar maanden begint hij/zij je te herkennen, leert omrollen, begint te brabbelen, leert zitten en kruipen en voor je het weet loopt hij/zij.

Dat eerste jaar vraagt er toch gewoon om, om prachtig vast gelegd te worden!
En dat is precies de reden dat wij al onze babyshoots hebben gebundeld tot een voordelig pakket voor jullie.

TIPS: Om het echt 1 geheel te maken, kunnen we alle shoots op elkaar afstemmen. Door het gebruik van dezelfde achtergrond, dezelfde accessoires of bijv. dezelfde kleuren, brengen we eenheid in de shoots en dat is straks in het album echt prachtig.

Veel klanten van ons zijn terugkerende klanten. Wanneer je vooraf al weet dat je graag alle speciale momenten van je kindje vastgelegd wilt hebben, is dit pakket veel voordeliger dan alle shoots apart te boeken.

HOE GAAT HET JAARTRAJECT IN ZIJN WERK?

Als jullie kiezen voor het First Year Sessions pakket bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we uitgebreid jullie wensen.​

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast het pakket van jouw keuze en zodra de (aan)betaling is voldaan, worden jullie shoots in onze agenda gereserveerd.

We gaan dan het gekozen thema helemaal voor jouw kindje bij elkaar zoeken, en zorgen dat alles bij elkaar past. 

(tussendoor houden wij hierover contact via whatsapp).

Na de shoots worden jullie foto's professioneel bewerkt en zodra dit klaar is maken wij een afspraak om jullie foto's te bekijken en (eventueel) producten te bestellen.

Na elke shoot ontvang je wel alvast een aantal digitale foto's om te kunnen delen met familie/vrienden en/of social media.

 

Omdat wij vinden dat elke shoot een complete herinnering moet zijn, ontvangen jullie al verschillende mooie producten bij dit pakket. Waaronder een prachtig handgemaakt album incl. usb in een luxe bewaarbox.

De foto's op de USB-stick zijn echter niet geschikt om zelf te laten afdrukken. Jullie boeken ons namelijk voor de allermooiste foto's en daarom willen wij ook heel graag het allermooiste drukwerk aan jullie leveren.

 

Al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit en gaan generaties lang mee. Zo heb je pas echt lang plezier van jullie fotoshoots.

cakesmash-en-bad-fotograaf-drenthe
Jennifer-Snippe-Fotografie-Fotograaf-Drenthe-teddy-beer-thema-fotoshoot-cakesmash

JOUW FOTOSHOOT GEHEEL NAAR WENS GESTYLED

Als professioneel fotograaf in Drenthe, Hoogeveen en omstreken vind ik het heel belangrijk, dat we vooraf duidelijk bespreken wat jullie wensen zijn, wat de style is die jullie willen neerzetten en of ik ergens rekening mee moet houden, wat betreft de gezondheid van jouw kindje. Ik kan bijvoorbeeld een koemelk-vrije taart bestellen voor de cakesmash, en ook voor in het badje heb ik eventueel parfum vrije zeep. 

Wil jij weten hoe ouders een shoot van hun kindje hebben ervaren? Dat lees je hier.

LAAT JULLIE MOOISTE MOMENTEN VASTLEGGEN

Voor nu & voor later

bottom of page