top of page

Irisfotoshoot

De (oog) iris (ook wel het regenboogvlies genoemd) is een uniek stukje van jezelf. Dat maakt het ook zo bijzonder om er ware kunst van te maken doormiddel van een irisfotoshoot.
Of je nou uit Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel, Amsterdam, Rotterdam of Zeeland komt, wij zijn dé iris-specialist van Nederland, voor jouw irisfoto.

oog-foto-iris-fotoshoot-assen-groningen-meppel-emmen-zwolle.jpg
waar-kan-ik-een-iris-foto-laten-maken-in-nederland-drenthe

HOE GAAT EEN IRISSHOOT IN ZIJN WERK?

Als jullie kiezen voor een irisshoot bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we uitgebreid jullie wensen.​

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast het pakket van jouw keuze en zodra de (aan)betaling is voldaan, word jullie shoot in onze agenda gereserveerd.

Op de shootdatum bespreken we jullie wensen voor een prachtige foto aan de muur, onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Jullie kunnen tijdens deze kijk & bestelsessie ook gelijk de producten van jullie keuze bestellen.

Na de shoot worden jullie foto's professioneel bewerkt en zodra dit klaar is, nemen we contact met jullie op. Zijn jullie helemaal tevreden met het ontwerp? Dan gaat jullie drukwerk in productie en zodra deze klaar is nemen wij weer contact met jullie op voor het afhalen van jullie prachtige iris-art.

 

Na elke shoot ontvang je wel alvast de digitale foto('s) om te kunnen delen met familie/vrienden en/of social media.

 

Omdat wij vinden dat elke shoot een complete herinnering moet zijn, ontvangen jullie de digitale foto bij elk pakket. 

De digitale foto's zijn echter niet geschikt om zelf te laten afdrukken. Jullie boeken ons namelijk voor de allermooiste foto's en daarom willen wij ook heel graag het allermooiste drukwerk aan jullie leveren.

 

Al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit en gaan generaties lang mee. Zo heb je pas echt lang plezier van jullie unieke en persoonlijke irisfotoshoots.

JOUW IRIS PROFESSIONEEL, HYGIËNISCH EN VEILIG VASTGELEGD

De oog iris,

ook wel de spiegel van je ziel genoemd.

Hoe mooi is het om een uniek kunstwerk van jouw ogen aan je muur te hebben hangen?

Als award-winning irisfotograaf vinden wij het een eer om mensen van uit heel Nederland, te mogen verwelkomen in onze ruime fotostudio in Hoogeveen, voor het vastleggen van een prachtig portret van hun oog-iris.

Wij werken zeer hygiënisch, wat zeggen wil dat wij na elke shoot ons apparatuur reinigen. En niet onbelangrijk, wij raken de ogen niet aan. Dit maakt dat een irisfotoshoot bij ons veilig gedaan kan worden.

WEETJES...

-Eind 2023 stonden wij van Jennifer Snippe Fotografie op de Masters Expo 2023 in de RAI in Amsterdam.

-Jennifer Snippe Fotografie is de enige fotograaf in heel Nederland die irisfoto's / iris-art maakt op een transparante achtergrond. (geschikt voor op de muur, op een spiegel, op transparant plexiglas, op ramen en nog veel meer.

 

Jennifer-Snippe-Fotografie-Fotograaf-Drenthe-groningen-overijssel.jpg
oog-fotoshoot-van-jouw-iris-kunst-aan-de-muur.jpg

JOUW IRISFOTOSHOOT GEHEEL NAAR WENS BEWERKT

Als professioneel en award-winnend irisfotograaf in Drenthe, Hoogeveen en omstreken vind ik het heel belangrijk, dat we vooraf duidelijk bespreken wat jullie wensen zijn. Welke bewerking spreekt jullie het meeste aan? En zijn er nog dingen waar ik rekening mee moet houden?

Wil jij weten hoe anderen een irisshoot hebben ervaren? Dat lees je hier.

LAAT JULLIE MOOISTE MOMENTEN VASTLEGGEN

Voor nu & voor later

bottom of page