ontspannen fotografie in drenthe
ontspannen fotografie in drenthe

press to zoom
kinderfotograaf drenthe Jennifer Snippe Fotografie
kinderfotograaf drenthe Jennifer Snippe Fotografie

press to zoom
Gezinsshoot lichte stijl -Jennifer Snipp
Gezinsshoot lichte stijl -Jennifer Snipp

press to zoom
ontspannen fotografie in drenthe
ontspannen fotografie in drenthe

press to zoom
1/39

Gezinsshoot

Vier het geluk van jullie kinderen, jullie gezin en jullie familie op een prachtige locatie. Een fotoreportage bij Jennifer Snippe Fotografie is altijd ontspannen en gezellig. Wij hebben veel ervaring met het spelenderwijs fotograferen van kinderen en doordat wij werken met kleine opdrachtjes en aanwijzingen komen jullie zo spontaan mogelijk op de foto. 

Een gezinsfotoshoot is echt een feestje

ongedwongen en spontane fotografie in drenthe
kinderfotograaf drenthe Jennifer Snippe Fotografie

Wij nemen voor elke reportage ruim de tijd. We kijken naar wat jullie nodig hebben en houden het altijd gezellig. Doordat wij een relaxte manier van werken hebben vinden zelfs kinderen (of mannen die een hekel aan foto's hebben), de shoot gezellig en leuk. Door onze manier van werken gaan wij nooit door een spanningsboog heen. Wanneer we voldoende foto's hebben zijn we klaar! Om jullie een indicatie te geven: Een reportage duurt gemiddeld 30 minuten, maar het zou ook kunnen dat we 60 minuten nodig hebben of misschien maar 20 minuten. 

Kindvriendelijke fotograaf

Als je voor Jennifer Snippe Fotografie kiest dan krijg je een ervaren & kindvriendelijke fotograaf. Door onze jarenlange ervaring als kinderfotograaf weten wij precies wat een kind nodig heeft om de shoot tot een succes te maken. Zelfs kinderen die echt bang zijn of een shoot helemaal niet leuk vinden weten wij mooi op de foto te krijgen doordat wij spelenderwijs fotograferen. En op deze manier krijg je ook nog eens de meest spontane foto's, precies zoals jouw kindje is. Lees vooral ook de ervaringen van andere klanten.

Onze werkwijze

Als jullie kiezen voor een kidsshoot of gezinsshoot bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we jullie wensen, kiezen we samen de perfecte (buiten)locatie en plannen we een datum en tijd. 

Wist jij dat wij werken met een aantal vaste locaties in Drenthe en Overijssel die wij door en door kennen en waarbij wij precies weten hoe het licht valt, om zo elke foto in onze unieke stijl te kunnen leveren?​​ 

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast een aanbetaling van 50% van het pakket van jouw keuze en zodra de aanbetaling is betaald, word jullie fotoshoot in onze agenda gereserveerd.

Na de shoot worden jullie foto's professioneel bewerkt en zodra dit klaar is maken wij een afspraak om jullie foto's te bekijken en (eventueel) producten te bestellen.

 

Omdat wij vinden dat elke shoot een complete herinnering moet zijn, ontvangen jullie bij elke shoot de afgedrukte foto's en een USB-stick met de digitale foto's. De foto's op de USB-stick zijn echter niet geschikt om zelf te laten afdrukken. Jullie boeken ons namelijk voor de allermooiste foto's en daarom willen wij ook heel graag het allermooiste drukwerk aan jullie leveren.

 

Al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit en gaan generaties lang mee. Zo heb je pas echt lang plezier van jullie fotoshoot.

fotograaf in Drenthe Groningen Overijsse
Gezinsshoot lichte stijl -Jennifer Snipp
Laat jullie mooiste momenten vastleggen!

Voor nu & voor later