top of page

Gezinsshoot

Vier het geluk van jullie kinderen, jullie gezin en jullie familie op een prachtige locatie. Een fotoreportage bij Jennifer Snippe Fotografie is altijd ontspannen en gezellig. Wij hebben veel ervaring met het spelenderwijs fotograferen van kinderen en doordat wij werken met kleine opdrachtjes en aanwijzingen komen jullie zo spontaan mogelijk op de foto. Ook is dit pakket te boeken voor een portretshoot & loveshoot.

HOE LANG DUURT EEN KIND & GEZIN FOTOSHOOT?

Jennifer Snippe Fotografie - maak nu je herinneringen voor later

Wij nemen voor elke reportage ruim de tijd. We kijken naar wat jullie nodig hebben en houden het altijd gezellig. Doordat wij een relaxte manier van werken hebben vinden zelfs kinderen (of mannen die een hekel aan foto's hebben), de shoot gezellig en leuk. Door onze manier van werken gaan wij nooit door een spanningsboog heen. Wanneer ik voldoende foto's heb zijn we klaar! Om jullie een indicatie te geven: Een reportage duurt gemiddeld 30 minuten, maar het zou ook kunnen dat we 60 minuten nodig hebben of misschien maar 20 minuten. 

Jennifer Snippe Fotografie - daddy and me shoot

KINDVRIENDELIJKE FOTOGRAAF

Als je voor Jennifer Snippe Fotografie kiest dan krijg je een ervaren & kindvriendelijke fotograaf. Door onze jarenlange ervaring als kinderfotograaf weten wij precies wat een kind nodig heeft om de shoot tot een succes te maken. Zelfs kinderen die echt bang zijn of een shoot helemaal niet leuk vinden weten wij mooi op de foto te krijgen doordat wij spelenderwijs fotograferen. En op deze manier krijg je ook nog eens de meest spontane foto's, precies zoals jouw kindje is. Lees vooral ook de ervaringen van andere klanten.

HOE GAAT EEN GEZINSREPORTAGE IN ZIJN WERK?

Als jullie kiezen voor een kindershoot of gezinsshoot bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we jullie wensen, kiezen we samen de perfecte (buiten)locatie en plannen we een datum en tijd. 

Wist jij dat wij werken met een aantal vaste locaties in Drenthe en Overijssel die wij door en door kennen en waarbij wij precies weten hoe het licht valt, om zo elke foto in onze unieke stijl te kunnen leveren?​​ 

Maar natuurlijk zijn mooie tijdloze portretten in de studio ook mogelijk.

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast het pakket van jouw keuze en zodra de (aan)betaling is voldaan, word jullie kind & gezin shoot in onze agenda gereserveerd.

Na de shoot worden jullie foto's professioneel bewerkt en zodra dit klaar is maken wij een afspraak om jullie foto's te bekijken en (eventueel) producten te bestellen.

 

Omdat wij vinden dat elke shoot een complete herinnering moet zijn, ontvangen jullie bij elke shoot* de afgedrukte foto's en een USB-stick met de digitale foto's. De foto's op de USB-stick zijn echter niet geschikt om zelf te laten afdrukken. Jullie boeken ons namelijk voor de allermooiste foto's en daarom willen wij ook heel graag het allermooiste drukwerk aan jullie leveren.

 

Al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit en gaan generaties lang mee. Zo heb je pas echt lang plezier van jullie fotoshoot.

gezinsshoot-foto-jennifer-snippe-drenthe
Jennifer Snippe Fotografie - gezinsfotograaf-drenthe-overijssel-groningen

LAAT JULLIE MOOISTE MOMENTEN VASTLEGGEN

Voor nu & voor later

bottom of page