top of page

Cakesmash & Bathshoot

Wauw, jullie kindje is gewoon (bijna) 1 jaar. Een bijzondere mijlpaal!

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Je kindje is straks officieel geen baby meer maar een echte dreumes. En dat mag gevierd worden!

Als cakesmashfotograaf leg ik het eerste ''feestje'' van jouw kindje, graag op een ontspannen en relaxte manier vast. En als afsluiter van de shoot maken we nog wat leuke badfoto's zodat je kindje ook weer lekker schoon mee naar huis kan.

kliederen-met-taart-ballonnen-slingers-één-jaar-oud

WANNEER KAN IK HET BESTE DE CAKESMASH & BADSHOOT VAN MIJN KINDJE PLANNEN?

We plannen de cakesmash shoot van jouw kindje altijd als hij/zij tussen de 10 en 11 maanden oud is. Zo weten we zeker dat we de foto's voor het kaartje op tijd klaar hebben, om de uitnodigingen voor het eerste verjaardagsfeestje van jouw kindje te versturen.

 

Omdat we de shoot helemaal naar jouw wens stylen, is het aan te raden om al te boeken als jouw kindje rond de 7 maanden oud is. Op deze manier kunnen we zorgen dat alles tot in de puntjes bij elkaar past.

berenthema-fotoshoot-teddybeer-overijssel-drenthe-groningen

TIP: Als jullie ook de newbornshoot bij ons geboekt hebben, kunnen we zorgen dat het thema van de cakesmashshoot helemaal aansluit bij de newbornshoot.

HOE GAAT EEN CAKESMASH SHOOT IN ZIJN WERK?

Als jullie kiezen voor een cakesmash & bathshoot bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we uitgebreid jullie wensen.​

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast het pakket van jouw keuze en zodra de (aan)betaling is voldaan, word jullie cakesmashshoot in onze agenda gereserveerd.

We gaan dan het gekozen thema helemaal voor jouw kindje bij elkaar zoeken, en zorgen dat alles bij elkaar past. 

(tussendoor houden wij hierover contact via whatsapp).

Na de shoot worden jullie foto's professioneel bewerkt en zodra dit klaar is maken wij een afspraak om jullie foto's te bekijken en (eventueel) producten te bestellen.

 

Omdat wij vinden dat elke shoot een complete herinnering moet zijn, ontvangen jullie bij elke shoot* de afgedrukte foto's en een USB-stick met de digitale foto's. De foto's op de USB-stick zijn echter niet geschikt om zelf te laten afdrukken. Jullie boeken ons namelijk voor de allermooiste foto's en daarom willen wij ook heel graag het allermooiste drukwerk aan jullie leveren.

 

Al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit en gaan generaties lang mee. Zo heb je pas echt lang plezier van jullie fotoshoot.

melkbadje-fotoshoot-bloemen-leeuwenpootjes-jennifer
bathsession-fotograaf-drenthe-overijssel-groningen.jpg

MIJN KINDJE HEEFT ALLERGIEËN WAT NU?

Als professioneel cakesmashfotograaf in Drenthe, Hoogeveen en omstreken vind ik het heel belangrijk, dat we vooraf duidelijk bespreken of jouw kindje allergieën heeft. Ik kan bijvoorbeeld een koemelk-vrije taart bestellen, en ook voor in het badje heb ik eventueel parfum vrije zeep. 

 

We zullen er alles aan doen om er voor jouw kindje een waar feestje van te maken.

Wil jij weten hoe ouders een shoot van hun kindje hebben ervaren? Dat lees je hier.

LAAT JULLIE MOOISTE MOMENTEN VASTLEGGEN

Voor nu & voor later

bottom of page