FAQ

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt het voor we de foto’s ontvangen?

De producten die bij het gekozen pakket horen, zullen jullie binnen 4 weken ontvangen. We maken hier voor een aflever-afspraak (tenzij anders aangegeven of afgesproken).

 

Wat is een LR en HR foto/bestand?

Een LR (lage resolutie) foto/bestand wil zeggen dat de digitale foto in een lage kwaliteit geleverd wordt. Deze is bedoeld om te bekijken op een computer/tablet/telefoon en voor het plaatsen op social media, en is dus NIET geschikt om af te drukken. Dit omdat wij de allermooiste foto's leveren en wij vinden dat deze het verdienen om op de allermooiste (handgemaakte) producten van zeer hoge kwaliteit gedrukt worden.

Een HR (hoge resolutie) foto/bestand wil zeggen dat de digitale foto in de hoogst mogelijke kwaliteit geleverd wordt en deze ontvang je alleen als je een wanddecoratie bij ons besteld vanaf formaat 40x50cm.

Kunnen we foto's nabestellen?

Omdat wij het belangrijk vinden om jullie een totale ervaring te geven, is elk pakket al helemaal compleet incl. de allermooiste foto's. Ik bekijk na de shoot elke foto kritisch en aan de hand van mijn stijl en geschiktheidscriteria maak ik de selectie. Foto’s waar personen met de ogen dicht op staan of die bijv. niet mooi scherp zijn (door beweging bijv.) haal ik er tussen uit en alle overige foto’s worden zorgvuldig bewerkt. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat je altijd hoge kwaliteitsfoto’s zult ontvangen, die aan alle eisen van Jennifer Snippe Fotografie voldoen.

 

Heb je nog meer foto’s of heb je van die ene foto nog een iets andere versie?

Ik lever altijd alleen de allerbeste foto’s. Als er geen andere versie van een bepaalde foto bij zit dan voldoet deze niet aan de eisen van Jennifer Snippe Fotografie of er is simpelweg geen andere versie van.

 

Waarom kan ik een afdruk/product alleen bij Jennifer Snippe Fotografie bestellen?

Omdat wij speciaal voor jullie de allermooiste foto's maken, willen wij ook speciaal voor jullie het allermooiste eindproduct afleveren. Omdat wij samenwerken met de beste fotovaklabs kunnen wij jou, als klant de beste kwaliteit garanderen.

Hoe gaat een shoot precies in zijn werk?

Je kunt onze werkwijze op deze site lezen. En bij elke shoot ontvang je van ons een bijpassend pdf-bestand met alle informatie over de geboekte shoot.

Krijgen we ook afdrukken van de foto’s?

Ja, wij leveren een totaal pakket en daar horen ook kleine afdrukken bij. 

 

Kan ik ook foto's laten maken voor op het geboortekaartje?

Ja zeker. Het is wel belangrijk dat je rond de 20e week van je zwangerschap hier over contact met ons opneemt. Dan kunnen wij hier rekening mee houden in onze agenda, rondom jouw uitgerekende datum.

Hoe gaat het in zijn werk als ik foto's op het geboortekaartje wil hebben?

Ronde de 20e week van je zwangerschap reserveer je ons alvast. En zodra je bevallen bent, komen wij (indien jullie gezondheid dit toe laat), binnen 48 uur langs om de foto's te maken. Deze worden zorgvuldig en professioneel door ons bewerkt, en zul je binnen 24 uur per mail ontvangen. Deze kun je dan zelf naar je drukker sturen.
 

Kan ik bij jullie ook geboortekaartjes laten ontwerpen en drukken?

Ja, dit is mogelijk. Al in het begin van je zwangerschap kunnen wij het kaartje voor je ontwerpen. Wil je een geboorte kaartje met foto? dan maken wij het ontwerp vast klaar, zodat na de geboorte allen de foto nog gemaakt en bewerkt hoeft te worden en we de geboortegegevens toe kunnen voegen.
 

Kan ik foto's van de newbornshoot op het geboortekaartje gebruiken?

In principe vind de newbornshoot tussen dag 8 en 12 na de geboorte, plaats in de studio. Dit is voor de geboortekaartjes wat aan de late kant natuurlijk. Maar wel is het mogelijk om een lifestyle foto bij jullie thuis te maken in de eerste 48 uur na de geboorte. En zelfs 1 geposeerde foto bij jullie thuis is mogelijk. Maar dit word dan geen complete shoot. Wel is het mogelijk om een foto voor het geboortekaartje te combineren met een newbornshoot van jouw pasgeboren baby. Ik kom dan eerst bij jullie thuis voor 1 of 2 foto's en een paar dagen later komen jullie naar onze ruime studio in Hoogeveen voor de echte newbornreportage.
 

Ik wil graag een cadeaubon bestellen, is dit mogelijk?

Ja zeker is dat mogelijk. Je kunt een cadeaubon in elk gewenst bedrag bestellen en deze kan door de ontvanger ingewisseld worden op al onze pakketten en producten. Gelegenheden waar vaak een giftcard/cadeaubon voor word besteld zijn: babyshower, geboorte, verjaardag. 

Staat je vraag er niet tussen? mail of bel gerust want wij beantwoorden al jullie vragen graag.