top of page

FAQ

 • Hoe kan ik een fotoshoot boeken?
  Je kunt jouw fotoshoot reserveren door het reserveringsformulier op de website in te vullen. Deze is op elke pagina te vinden maar je kunt ook hier klikken. Zodra wij het formulier binnen hebben, nemen wij contact met je op (per mail, telefonisch of via whatsapp). We bespreken je wensen en plannen een datum en tijd. Let op! De reservering is pas definitief als de betaling voor het door jou gekozen pakket is voldaan, middels de door ons toegestuurde iDEAL betaallink.
 • Op welke manier kan ik betalen?
  Je kunt je shoot betalen via iDEAL of handmatig overmaken. Bij reservering sturen we je een iDEAL betaallinkje toe zodat je heel makkelijk kunt betalen. In de studio kun je ook contant betalen of pinnen voor jouw shoot en/of producten. Let op! wij hebben geen wisselgeld in de studio dus je dient dan wel gepast te betalen.
 • Wanneer moet ik kiezen welk pakket ik wil?
  Je kiest bij boeking je pakket. Alle pakketten en prijzen kun je hier vinden.
 • Zitten er ook digitale foto's bij mijn shoot inbegrepen?
  Ja. Bij elke shoot krijg je alle digitale foto's op webformaat. Dat wil zeggen dat je ze kunt gebruiken om te delen op social media, als achtergrond voor je telefoon, tablet, laptop, computer en om zelf te verwerken in bijv. je jaaralbum of kleine printjes tot 13x18cm.
 • Krijg ik korting als ik maar 1 foto nodig heb?
  Nee. Alle pakketten zijn zoals ze zijn, en wij geven dan ook geen korting. Als je maar een paar foto's nodig hebt, is een minishoot de beste optie voor jou. Deze vind je hier.
 • Wat voor kleding moeten we aan naar onze fotoshoot?
  Voor elke shoot geldt eigenlijk een ander kledingadvies. Daarom hebben wij brochures gemaakt met veel tips (deze ontvang je na boeking). En voor o.a zwangerschapsshoots, newbornshoots en cakesmashshoots hebben wij ook verschillende kledingstukken en accessoires te leen.
 • Hoe lang duurt een fotoshoot?
  Wij nemen voor elke reportage ruim de tijd, en wanneer ik voldoende foto's heb zijn we klaar! Om jullie een indicatie te geven: Een reportage duurt gemiddeld 30 minuten, maar het zou ook kunnen dat we 60 minuten nodig hebben of misschien maar 20 minuten.
 • Kan ik een cadeaubon bestellen?
  Ja zeker is dat mogelijk. Je kunt een cadeaubon in elk gewenst bedrag bestellen en deze kan door de ontvanger ingewisseld worden op al onze pakketten en producten. Gelegenheden waar vaak een giftcard/cadeaubon voor word besteld zijn: babyshower, geboorte, verjaardag.
 • Wanneer kan ik het beste mijn zwangerschapsshoot reserveren?
  Wij raden aan om rond je 20e zwangerschapsweek te reserveren. (maar eerder mag natuurlijk ook). Wij hebben dan alle tijd om jouw shoot helemaal naar jouw wens uit te denken en stylen. We plannen je shoot tussen de 32e en 36e week van je zwangerschap (je buik is dan namelijk vaak het mooiste ''rond''). Bij een meerlingzwangerschap is dit tussen week 28 en 32 van je zwangerschap.
 • Hoe lang duurt een zwangerschapsshoot?
  Wij nemen voor elke reportage ruim de tijd. Afhankelijk van jullie wensen kan de shoot langer of korter dan gemiddeld duren. Wanneer we voldoende foto's hebben zijn we klaar! Om jullie een indicatie te geven: Een zwangerschapsreportage duurt gemiddeld 1,5 uur, maar het zou ook kunnen dat we 2 uur nodig hebben of misschien maar 1 uur.
 • Wat gebeurt er als ik te vroeg beval en daar door de zwangerschapsshoot niet haal?
  Het kan gebeuren dat je al (veel) te vroeg bevalt en de shoot dus nog niet is gedaan. We kunnen de shoot dan (tegen bij betaling) omzetten naar een newbornshoot of je ontvangt het al betaalde bedrag als voucher om later te besteden (deze blijft 2 jaar geldig). (Laten we er even van uit gaan dat alles goed is gekomen met moeder en baby.)
 • Wanneer kan ik het beste mijn newbornshoot reserveren?
  Wij raden aan om rond je 20e zwangerschapsweek te reserveren. (maar eerder mag natuurlijk ook). Wij hebben dan alle tijd om jouw shoot helemaal naar jouw wens uit te denken en stylen. We plannen een geposeerde newbornshoot altijd tussen de 8 en 14 dagen na geboorte omdat een baby dan nog lekker veel slaapt en makkelijk in positie gelegd kan worden. ​ Omdat de shoot al snel na de bevalling plaats zal vinden is het belangrijk om optijd te boeken. Zo weet je zeker dat wij altijd een plekje in onze agenda hebben voor jouw newborn shoot. ​
 • Kan de newbornshoot in ons eigen huis gedaan worden?
  Nee. Om het allermooiste resultaat neer te kunnen zetten vindt een newbornshoot alleen plaats in onze studio in Hoogeveen. Hier heb ik alles bij de hand en kan ik je de beste service bieden.
 • Hoe lang duurt een newbornshoot?
  Wij nemen voor elke reportage ruim de tijd. Afhankelijk van jullie wensen kan de shoot langer of korter dan gemiddeld duren. Jouw baby bepaald het verloop van de shoot en wanneer we voldoende foto's hebben zijn we klaar! Om jullie een indicatie te geven: Een newbornreportage duurt gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur, maar het zou ook kunnen dat we 3,5 uur nodig hebben of misschien maar 1 uur.
 • Wat gebeurt er als mijn baby te vroeg word geboren?
  Het kan gebeuren dat je al (veel) te vroeg bevalt en de shoot dus niet binnen de 14 dagen na geboorte plaats kan vinden. Geen nood, we verplaatsen de shoot dan gewoon naar een moment dat deze wel kan plaatsvinden. Bij veel te vroeggeboren baby's rekenen we dan meestal 14 dagen vanaf de uitgerekende datum. (Laten we er even van uit gaan dat alles goed is gekomen met moeder en baby.)
bottom of page