FAQ

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt het voor we de foto’s ontvangen?

De digitale bestanden die bij het gekozen pakket horen, zullen jullie binnen 4 weken middels WeTransfer ontvangen. (tenzij anders aangegeven of afgesproken).

 

Wat is een HR en LR foto/bestand?

Een HR (hoge resolutie) foto/bestand wil zeggen dat de digitale foto in de hoogst mogelijke kwaliteit geleverd wordt.

Een LR (lage resolutie) foto/bestand wil zeggen dat de digitale foto in een lage kwaliteit geleverd wordt. (deze is bedoeld voor het plaatsen op social media en dus NIET geschikt om af te drukken)

 

Er staat dat we bij het gekozen pakket (X aantal) foto’s ontvangen. Mogen we die zelf kiezen?

Ja. Ik bekijk na de shoot elke foto kritisch en maak hier uit een voorselectie. Foto’s waar personen met de ogen dicht op staan of die bijv. niet mooi scherp zijn (door beweging bijv.) haal ik er tussen uit en alle overige foto’s worden zorgvuldig bewerkt. Uit deze foto’s zullen jullie dan het aantal foto’s wat bij het gekozen pakket hoort, kunnen uitzoeken. Ook kunnen jullie eventueel de overige foto’s kopen. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat je altijd hoge kwaliteitsfoto’s zult ontvangen, die aan alle eisen van Jennifer Snippe Fotografie voldoen.

 

Heb je nog meer foto’s of heb je van die ene foto nog een iets andere versie?

Ik lever altijd alleen de allerbeste foto’s. Als er geen andere versie van een bepaalde foto bij zit dan voldoet deze niet aan de eisen van Jennifer Snippe Fotografie of er is simpelweg geen andere versie van.

 

Waarom kan ik een afdruk het beste bij Jennifer Snippe Fotografie bestellen?

Omdat wij samenwerken met de beste fotovaklabs kunnen wij jou, als klant de beste kwaliteit garanderen.

Ook zijn onze luxe afdrukken 1 mm dik (wat u bij een warenhuis niet vindt). Uiteraard bent je vrij om de foto’s elders te laten afdrukken, maar wij kunnen dan niet garanderen dat de foto’s worden afgedrukt zoals je ze digitaal ziet.

 

Hoe gaat een shoot precies in zijn werk?

Je kunt onze werkwijze op onze site lezen. En bij elke shoot ontvang je van ons een bijpassend pdf-bestand met alle informatie. Ook ontvang je bij aflevering van de shoot een pdf-bestand met al onze fotoproducten. Op deze manier kun je thuis in alle rust beslissen of en welk product je wilt bestellen.

 

Krijgen we ook afdrukken van de foto’s?

Nee deze worden niet standaard bij een shoot geleverd. Wel is het mogelijk om na de shoot afdrukken bij ons te bestellen.

 

Ben ik verplicht tot het afnemen van de extra foto’s?

Nee, als er gewoon 2 of 3 leuke foto’s extra zijn (waar niet specifiek om gevraagd is) dan staan deze gewoon klaar om eventueel bijgekocht te worden zonder verplichting. Maar soms komt het voor dat ik de volgende vraag krijg: Wil je hier ook nog even een foto van maken? Ja natuurlijk wil ik dat. Of dat klanten onderling tegen elkaar zeggen, Laten we dit of dat ook nog even doen, ze is er nu toch en we hoeven ze ja niet te nemen uiteindelijk.

Nee zo werkt het dus niet helemaal. Ik maak en bewerk elke foto zorgvuldig en met liefde, maar ook ik werk natuurlijk niet voor niks. Dus als een klant mij bewust vraagt om bijv. veel verschillende opstellingen te fotograferen dan zeg ik meteen JA. Maar dan is het dus wel de bedoeling dat de klant ook de gevraagde foto’s afneemt. Denk dus vooraf goed na of je wat je vraagt ook wilt afnemen.

Staat je vraag er niet tussen? mail of bel gerust want wij beantwoorden al jullie vragen graag.

Jennifer Snippe Fotografie

Veenmosstraat 4

7913CA, Hollandscheveld

06-11058757

info@jennifersnippefotografie.nl

KvK-nummer: 59352728
BTW-nummer: NL002258002B40

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
Meer info

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-