FAQ

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt het voor we de foto’s ontvangen?

De producten die bij het gekozen pakket horen, zullen jullie binnen 4 weken ontvangen. We maken hier voor een aflever-afspraak (tenzij anders aangegeven of afgesproken).

 

Wat is een LR en HR foto/bestand?

Een LR (lage resolutie) foto/bestand wil zeggen dat de digitale foto in een lage kwaliteit geleverd wordt. Deze is bedoeld om te bekijken op een computer/tablet/telefoon en voor het plaatsen op social media, en is dus NIET geschikt om af te drukken. Dit omdat wij de allermooiste foto's leveren en wij vinden dat deze het verdienen om op de allermooiste (handgemaakte) producten van zeer hoge kwaliteit gedrukt worden.

Een HR (hoge resolutie) foto/bestand wil zeggen dat de digitale foto in de hoogst mogelijke kwaliteit geleverd wordt en deze ontvang je alleen als je een wanddecoratie bij ons besteld vanaf formaat 40x50cm.

Kunnen we foto's nabestellen?

Omdat wij het belangrijk vinden om jullie een totale ervaring te geven, is elk pakket al helemaal compleet incl. de allermooiste foto's. Ik bekijk na de shoot elke foto kritisch en aan de hand van mijn stijl en geschiktheidscriteria maak ik de selectie. Foto’s waar personen met de ogen dicht op staan of die bijv. niet mooi scherp zijn (door beweging bijv.) haal ik er tussen uit en alle overige foto’s worden zorgvuldig bewerkt. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat je altijd hoge kwaliteitsfoto’s zult ontvangen, die aan alle eisen van Jennifer Snippe Fotografie voldoen.

 

Heb je nog meer foto’s of heb je van die ene foto nog een iets andere versie?

Ik lever altijd alleen de allerbeste foto’s. Als er geen andere versie van een bepaalde foto bij zit dan voldoet deze niet aan de eisen van Jennifer Snippe Fotografie of er is simpelweg geen andere versie van.

 

Waarom kan ik een afdruk/product alleen bij Jennifer Snippe Fotografie bestellen?

Omdat wij speciaal voor jullie de allermooiste foto's maken, willen wij ook speciaal voor jullie het allermooiste eindproduct afleveren. Omdat wij samenwerken met de beste fotovaklabs kunnen wij jou, als klant de beste kwaliteit garanderen.

Hoe gaat een shoot precies in zijn werk?

Je kunt onze werkwijze op deze site lezen. En bij elke shoot ontvang je van ons een bijpassend pdf-bestand met alle informatie over de geboekte shoot.

Krijgen we ook afdrukken van de foto’s?

Ja, wij leveren een totaal pakket en daar horen ook kleine afdrukken bij. 

 

Staat je vraag er niet tussen? mail of bel gerust want wij beantwoorden al jullie vragen graag.