top of page

12,5 jaar Jennifer Snippe Fotografie

❤︎ Juni 2010 - December 2022 ❤︎


Zolang ik mij kan herinneren liep ik al met een fototoestel rond. Eerst met die van mijn ouders, maar al snel kreeg ik er zelf 1 (zo'n 1 met rolletjes haha).

Maar toen mijn ouders een digitale camera kochten, kon ik natuurlijk niet achterblijven. Dus ik ging sparen en van mijn eerste baantje kocht ik een camera, die ik bijna overal mee naar toe nam.


En toen ik steeds vaker door familie en vrienden werd gevraagd om foto's te maken verdween het zetten van acrylnagels helemaal naar de achtergrond. Ik begon met het aanbieden van fotoshoots via marktplaats (onder de naam Jennifer Snippe Fotografie)😂. En verrassend genoeg kwamen daar veel shoots uit.

Mijn eerste echte shoot weet ik nog heel goed. Gewapend met mijn camera en mijn zusje als pak-ezel ging ik op weg naar mijn eerste shoot. Trots dat ik was toen ze ook nog een bestelling deden achteraf. Wauw wat was dat leuk om te doen.

Na iets meer dan een jaar mocht ik mijn eerste bruidsreportage al doen, en snel volgden er meer. Veel meer.🔥


En vanaf toen ging het snel. Razend snel! Marktplaats werd vervangen door hyves en hyves door facebook, om daarna toch ook een echte website te laten maken. En toen ik ook echt iets ging verdienen met mijn (toen nog) bedrijfje, kwam de inschrijving bij de kvk. En was het officieel, Jennifer Snippe Fotografie was een feit! En spannend dat ik dat vond haha.


Na die inschrijving ging het allemaal nog veel sneller en na 10 jaar was het moment daar dat ik een aantal dingen wilde veranderen. Ik terug wilde naar hoe ik ooit begonnen was. Namelijk het werken met bestelsessie's en daarbij hoorden ook bestellingen, maar ik had geen opslagruimte. Conclusie: mijn bedrijf was uit de studio gegroeid. Dus ik moest opzoek naar een grotere studio, maar mijn bedrijf moest natuurlijk wel door gaan, dus ondertussen fotografeerde ik voornamelijk buiten en bij klanten thuis. In 2021 vond ik dan eindelijk een grotere studio. Van 20m2 naar 110m2. Wauw!


En dit alles had niet gekund zonder mijn klanten, zonder jullie.

Bedankt allemaal voor de afgelopen 12,5 jaar! ❤️


En we gaan door. We gaan nog heel lang door, want ik ben nog lang niet van plan om te stoppen. Fotograferen is echt mijn passie, maar hoe mooi is het dat ik andere mensen prachtige herinneringen voor het leven kan geven? Dat is denk ik nog wel het allermooiste aan mijn beroep.


En ja ik heb vaak gedacht, is dit wel het juiste moment?, moet ik dit wel zo doen? Maar hee we leven maar 1 keer en het even is veel te kort dus....


Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect, because today is a perfect day tot start living your dreams! ❤️❤️❤️


_

© www.jennifersnippefotografie.nl

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page