top of page

Wat is de beste tijd voor onze fotoshoot?

Ik werk graag met het allerbeste licht (van de dag), en dat wil zeggen dat dit mooi zacht licht is waarbij je geen harde schaduwen ziet.


In de studio kan ik de flitslampen natuurlijk helemaal naar mijn stijl instellen, maar buiten ben ik afhankelijk van het op dat moment aanwezige licht. Daarom shoot ik eigenlijk alleen tussen bepaalde tijden en dit is weer afhankelijk van de zomer of wintertijd.


In de zomerperiode kun je er rekening mee houden dat een buiten shoot zal plaatsvinden tussen 06:00 en 10:00 en tussen 19:00 en 21:00 uur. En in de winterperiode kun je er rekening mee houden dat een buiten shoot ongeveer zal plaatsvinden tussen 10:00 en 14:00 uur. De exacte tijden kunnen iets afwijken (door weersomstandigheden) maar dat bekijken we altijd een paar dagen voor de shoot plaatsvind. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we buiten deze tijden om geen foto's kunnen maken op buitenlocatie's, maar dit zijn wel de beste tijden voor mijn stijl. Dat is wat je ook terug ziet in de foto's op mijn website en social media kanalen. Heb jij een speciaal verzoek en kun je absoluut niet binnen de genoemde tijden shooten?, dan kunnen we altijd even kijken wat er wel mogelijk is. Bij de bruidsreportages die ik altijd heb gedaan, had ik immers ook de tijden niet te kiezen dus goed komt het zeker, alleen dan word het resultaat iets anders dan dat je voornamelijk bij mij ziet.


コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page