Waar kunnen wij je mee helpen? 

Jennifer Snippe Fotografie heeft voor iedereen een passende shoot.

Ben je opzoek naar een newbornfotograaf, gezinsfotograaf of bruidsfotograaf? Kijk dan even in ons aanbod hier onder. Staat jou idee er niet tussen? Stuur ons dan even een berichtje!

Bij loveshoots zorg ik er voor dat de liefde ook echt van de foto spat. Door kleine opdrachtjes te geven vang ik de meest spontane en liefdevolle momenten en krijgen jullie weer dat verliefde gevoel van dag 1.

Hou jij van frisse, lichte, heldere en stijlvolle trouwfoto's? Alsof ze zo uit een magazine komen en die echt de wauw-factor hebben maar denk jij dit is een ver-van-mijn-bed-show? Stop met dat te denken! Wij als bruidsfotografen zorgen er doormiddel van simpele aanwijzingen voor dat ook jullie die magazine-foto's krijgen!

Bij zwangerschapsshoots maak ik de meest mooie foto's van jou bolle buik. Ook is er tijd voor foto's van jou en jouw partner en eventuele broers/zussen. Een zwangerschapsshoot kan als lifestyleshoot en geposeerde shot geboekt worden waarbij je gebruik kunt maken van onze stijlvolle en prachtige jurken.

Ik maak de meest prachtige foto's van jullie pasgeboren baby. En natuurlijk maak ik ook foto's van de baby met papa, mama, broers en zussen. Een newbornshoot kan geboekt worden als lifestyleshoot (bij jullie thuis). Willen jullie liever geposeerde foto's? Dan plannen we de shoot in de studio.

Bij sittershoots bouw ik elke keer een unieke en tijdloze setting die bij jou kindje past. Ga jij voor bloemen, naturel of misschien wel voor ouderwets houten speelgoed? Of passen we de setting aan op het seizoen met zachte tinten in de lente, zonnebloemen in de zomer, bladeren in de herfst of een kerstthema in de winter?

Als familiefotograaf maak ik de prachtigste foto's van jouw kinderen, jouw gezin & jouw familie. Samen kiezen we de meest prachtige (buiten) locatie en maken we de meest prachtige foto's op een ongedwongen, speelse en liefdevolle manier.

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-