Waar kunnen wij je mee helpen? 

Ben je opzoek naar een newbornfotograaf, kinderfotograaf of gezinsfotograaf voor jouw zwangerschapsshoot, newbornshoot, sittershoot, cakesmashshoot of kind&gezinshoot? Kijk dan even in ons aanbod hier onder. Wij verzorgen shoots voor klanten uit de omgeving van Hoogeveen, Emmen, Meppel, Assen, Hardenberg, Groningen en de rest van Nederland.

Staat jouw idee er niet tussen? Stuur ons dan even een berichtje!

Jennifer Snippe Fotografie - elegante zwangerschap shoot

Bij zwangerschapsshoots maak ik elegante, stijlvolle en exclusieve foto's van jouw bolle buik. Ook is er tijd voor foto's van jou en jouw partner en eventuele broers/zussen. Een zwangerschapsshoot kan als lifestyleshoot en geposeerde shoot geboekt worden waarbij je gebruik kunt maken van onze stijlvolle en prachtige jurken.

Jennifer Snippe Fotografie - van bolle buik net geboren baby

Ik maak de meest pure, tijdloze en prachtige foto's van jullie pasgeboren baby. En natuurlijk maak ik ook foto's van de baby met papa, mama, broers en zussen. Een newbornshoot kan geboekt worden als lifestyleshoot (bij jullie thuis). Willen jullie liever geposeerde foto's? Dan plannen we de shoot in de studio.

kinder-en-gezins-fotograaf-met-jarenlange-ervaring

Als gezinsfotograaf maak ik de prachtigste foto's van jouw kinderen, jouw gezin & jouw familie. Samen kiezen we de meest mooie (buiten) locatie en maken we de meest prachtige foto's op een ongedwongen, speelse en liefdevolle manier. Liever een tijdloos portret aan de muur? Dat is mogelijk in onze fotostudio in Hoogeveen (Drenthe).

Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij de meest gestelde vragen of stuur ons een berichtje.