Waar kunnen wij je mee helpen? 

Ben je opzoek naar een newbornfotograaf, kinderfotograaf of gezinsfotograaf? Kijk dan even in ons aanbod hier onder. Staat jouw idee er niet tussen? Stuur ons dan even een berichtje!

Jennifer Snippe Fotografie - zwanger - n

Bij zwangerschapsshoots maak ik de meest mooie foto's van jouw bolle buik. Ook is er tijd voor foto's van jou en jouw partner en eventuele broers/zussen. Een zwangerschapsshoot kan als lifestyleshoot en geposeerde shoot geboekt worden waarbij je gebruik kunt maken van onze stijlvolle en prachtige jurken.

Ik maak de meest prachtige foto's van jullie pasgeboren baby. En natuurlijk maak ik ook foto's van de baby met papa, mama, broers en zussen. Een newbornshoot kan geboekt worden als lifestyleshoot (bij jullie thuis). Willen jullie liever geposeerde foto's? Dan plannen we de shoot in de studio.

Spontane momenten in een gestylede setti

Als gezinsfotograaf maak ik de prachtigste foto's van jouw kinderen, jouw gezin & jouw familie. Samen kiezen we de meest mooie (buiten) locatie en maken we de meest prachtige foto's op een ongedwongen, speelse en liefdevolle manier.

Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij de meest gestelde vragen of stuur ons een berichtje.