top of page

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor jouw baby

Als je een kindje krijgt wil je alleen het allerbeste voor hem of haar. Met liefde en zorg worden de mooiste kleertjes gekocht, de babykamer perfect gestyled en de allermooiste naam uitgezocht.

Maar heb je ook al nagedacht over een zwangerschaps- en newbornshoot?

Ook hierbij verdienen jullie de allerbeste fotograaf die precies bij jullie past.

(tekst gaat verder onder de foto)

De allereerste momenten van je pasgeboren baby beleef je vaak in een roes. Grote herinneringen blijven maar de kleine details vervagen vaak iets. Maar bij mij niet, als mama van 3 kinderen & professioneel newbornfotograaf weet ik precies wat nodig is voor jouw kindje en wat te doen om je juist ook de kleine dingen goed te kunnen herinneren. Donshaartjes op de oortjes en het ruggetje, piepkleine wimperhaartjes, vingertjes zo fijn en klein.

(tekst gaat verder onder de foto's)

Dit alles word tot in de details vastgelegd als je bij ons een newborn (lifestyle) shoot boekt.

Maar dat is niet het enige waar wij aan denken. Bij Jennifer Snippe Fotografie boek je niet alleen een fotoshoot. Je boekt een complete ervaring.

Vanaf de styling tot aan de handgemaakte eindproducten denken wij met je mee. Samen creëren wij speciaal voor jou de allermooiste foto's om generaties lang te bewaren. Wij zorgen dat het jullie aan niks ontbreekt, en dat is ook de reden dat wij een complete herinnering geven bij elke shoot. Jullie ontvangen bij elke shoot de afgedrukte foto's en een USB-stick met de digitale foto's als compleet overzicht. Zo kun je keer op keer weer genieten van jullie prachtige shoot. Maar omdat jullie alleen het allerbeste verdienen hebben wij met zorg en aandacht de allerbeste foto-vaklabs uitgezocht, om jullie te kunnen voorzien van de meest mooie fotoalbums, muurdecoratie & prints.

Al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit, handgemaakt en gaan generaties lang mee. Zo heb je pas echt lang plezier van jullie fotoshoot.

Ook dat regelen wij voor jullie zodat jullie alleen de allerbeste kwaliteit ontvangen. Wel zo fijn toch! (tekst gaat verder onder de foto's)

Om er zeker van te zijn dat wij het allerbeste uit de shoot kunnen halen, is het een te raden om al rond de 20e zwangerschapsweek te reserveren.

Tip: als je zowel de zwangerschapsshoot als de newbornshoot bij ons boekt, kunnen wij beide shoots samen verwerken tot een prachtig album, zo heb je alle herinneringen mooi gebundeld en kan jouw kindje later alles makkelijk terug kijken.

(tekst gaat verder onder de foto's)


*niet alleen bij een newbornshoot maar ook bij een zwangerschapsshoot, babyshoot, mommy&meshoot, kindershoot en gezinsshoot ontvangen jullie een complete herinnering met handgemaakte producten.

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page