top of page

Bedonderd of helaas pindakaas?

Eigenlijk wilde ik deze blog al eerder schrijven. Maar je kent het, tijdgebrek haha


Maar toen ik vandaag een advertentie tegen kwam van een trui die eerst €64,99 kostte en nu €29,99 dacht ik, daar wil ik even op inhaken. Want wat denk jij als jij dit leest, net nadat je jouw trui hebt gekocht? Ik denk dan echt “shit nu heb ik veel te veel betaald”. Logisch toch want het is gewoon een korting van bijna 55%.

Sommige mensen noemen het oplichting. Nu ben ik het daar niet helemaal mee eens. Want als het nu de allerlaatste trui is, en hij ook nog eens uit de collectie gaat, dan kan ik snappen dat je hem met flinke korting verkoopt om weer plaats te maken voor de nieuwe collectie. Maar goed je voelt je wel afgezet.

En dat is dus precies waar ik een hekel aan heb. Als ik iets koop wil ik altijd de beste prijs, en als ik in maart iets nodig heb wil ik niet wachten op bijv. Black Friday (in november), waarbij alles met bizarre kortingen verkocht word.

Dit is vast voor velen heel herkenbaar? Daarom hebben we onze prijzen heel nauwkeurig uitgerekend, betaal je altijd een eerlijke prijs en geven we dus nooit korting op onze pakketten. En nu hoor ik je denken “maar de last minute korting dan?” Ja, je kunt het zien als een actieprijs maar in feite is dat het niet. Je betaald namelijk minder, maar je ontvangt ook minder. Waardoor de prijs weer in verhouding staat tot de shoot. Maar uiteraard zal de kwaliteit altijd gelijk blijven, welke shoot je dan ook boekt.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page