top of page

Eerste lifestyleshoot in onze nieuwe studio

Onze studio was nog niet eens officieel geopend of de eerste klant melde zich al aan. Ze werd op ons attent gemaakt door haar verloskundige.(Wij hebben namelijk een samenwerking met een verloskundige in Hoogeveen, waarbij elke zwangere vrouw een kortingsbon voor een zwangerschap of newborn shoot ontvangt).


Toen Nathalie ons half augustus mailde over een zwangerschap en newborn reportage, hebben wij een afspraak gemaakt in de studio. Hier hebben we al haar wensen besproken en kon ze in alle rust onze handgemaakte albums, fotolijsten en andere producten bekijken. Ze wist eigenlijk al precies wat ze wilde, een zwangerschapsshoot en newbornshoot, beide verwerkt in 1 luxe album. De beste keuze als je het mij vraagt. Zo heb je de meest bijzondere periode van jouw kindjes leven, gebundeld tot 1 geheel.


Ze wilde in eerste instantie wel een combi-shoot (binnen en buiten) maar gezien het feit dat het winter zou zijn tijdens beide shoots heeft ze toch besloten dat het beter was om gewoon lekker naar onze fotostudio in Hoogeveen te komen. Qua setting gaf Nathalie aan, heel erg van lichte foto's te houden. En laat dat nou net zijn wat wij in de studio zouden maken, een witte lifestylesetting (ook wel onze White Studio Sessions genoemd). Toen ze dat hoorde werd ze al helemaal enthousiast. En een dolblije klant, maakt mij natuurlijk een hele blije fotograaf.


Half november 2021 was het dan zo ver. Nathalie kwam met haar man (Arjen) en 3 kinderen naar onze studio. Waar de lifestyle setting geheel volgens plan, prachtig gestyled klaar stond voor gebruik. We hebben foto's van Nathalie alleen gemaakt, maar ook met haar man en kinderen er bij en natuurlijk een gezinsfoto. Ook hebben we nog een aantal geposeerde foto's gemaakt tegen onze witte achtergrond, omdat ze toch ook wel erg graag met 1 van onze jurken gefotografeerd wilde worden. Alles dus helemaal in de lichte, pure stijl. En inmiddels is tussen kerst en oud & nieuw 2021, Het 4e kindje van Nathalie en Arjen geboren. En hebben we de newbornshoot voor half januari 2022 gepland staan. Deze zal in dezelfde setting plaatsvinden zodat het straks 1 geheel vormt voor het album.


Bedankt Nathalie en Arjen voor jullie vertrouwen in mij als fotograaf en tot snel! Hier onder een aantal foto's van de zwangerschapsshoot.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page