top of page

Want foto's zijn de enige tastbare herinnering die je mee kunt nemen naar later!⁠⁠

Ik word altijd zo vrolijk van bladeren in de fotoalbums van vroeger. Of het nu die van mijn opa en oma, ouders, die van mijzelf of die van mijn kinderen zijn, die albums zijn mij allemaal zo dierbaar 💕⁠

Zonde eigenlijk dat we tegenwoordig bijna geen albums meer maken. Is het tijdgebrek, vinden we het niet leuk om te doen? Ik kan het me niet voorstellen dat een album vol herinneringen, je niks doet en je er daarom geen één hebt. ⁠

Je kunt niet ontkennen dat over 25 jaar alleen de albums nog over zijn van die prachtige momenten in ons leven. De digitale bestanden zijn leuk om te delen hoor, zeer zeker. Maar die overleven geen 25 jaar als je er niks mee doet. Met alleen digitale foto's loop je ontzettend veel risico dat deze met het overzetten op een nieuwe telefoon/computer, verhuizing, computer crash etc. verloren gaan. ⁠

En dan zijn er altijd nog die albums, die netjes in een doos vervoerd kunnen worden en mooi blijven. Kijk eens naar de albums van je opa en oma, die zijn misschien wel 50 jaar oud, en nog steeds kun je er in bladeren en vergelijken hoeveel jij en misschien je eigen kinderen op ze lijkt/lijken.⁠

Die herinnering, die wil je toch ook aan jouw eigen kinderen en misschien wel klein- en achterkleinkinderen meegeven.⁠

En als je nu denkt, bah wat een rotklus, laat mij het dan voor je doen.⁠

Ik neem je al het werk uit handen, van de fotoshoot, selecteren, bewerken, de lay out maken tot het uiteindelijke album. ⁠

En zelfs je eigen aangeleverde digitale foto's kan ik voor je verweken tot een prachtig album. Want foto's zijn de enige tastbare herinnering die je mee kunt nemen naar later!⁠Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page