top of page

5 redenen waarom het zonde is om de foto's van jouw shoot op de computer te laten staan.

Een fotoshoot doe je om herinneringen te maken. Maar waarom laat je deze herinneringen dan op je computer staan en kijk je er nooit meer naar? Dat is toch ontzettend zonde!


Vaak is dit een kwestie van uitstellen en je weet het, van uitstel komt afstel.


Wij geven je 5 redenen waarom je, je foto's nooit alleen maar op de pc moet laten staan en aan het eind van dit lijstje ga jij dit waarschijnlijk ook niet meer doen ;)


(Tekst gaat verder onder de foto)  1. Je zoekt zorgvuldig een fotograaf uit die helemaal bij jou past. Maar als je de foto's alleen maar op je pc bewaard en er niet meer naar kijkt dan had je toch ook gewoon foto's met je telefoon kunnen maken?

  2. Je zoekt de perfecte kleding bij elkaar en de fotograaf zorgt met veel zorg en liefde dat alles helemaal klopt. Maar waarom al die moeite als je niet meer naar de foto's kijkt?

  3. Met digitaal apparatuur kan altijd wat gebeuren. Stel je computer crasht. Dan ben je misschien wel al je foto's in 1 keer kwijt.

  4. De foto's van jouw newbornshoot of jouw trouwfoto's wil je laten zien toch? Maar als er visite komt ga je niet met z'n allen voor de pc zitten om de foto's te bekijken dus is het vaak snel een foto via de telefoon laten zien en daar blijft het bij. Zonde van die prachtige foto's waar je zo trots op bent.

  5. Digitale foto's geef je niet snel van generatie op generatie door. Stel jij hebt een prachtige newbornshoot gehad en wil de foto's ook graag aan jouw kindje meegeven. Je moet het dan gemiddeld 20 jaar bewaren voor hij/zij de deur uit gaat. Maar in al die jaren is de kans heel groot dat de digitale foto's (bijv. bij een verhuizing of het wisselen van computer/tablet/telefoon) kwijt raken.

MAAR........

Wat nou als je, jouw allermooiste foto's gebundeld hebt tot een mooi album?

Dan kun je deze rond laten gaan als er visite is.

Of je foto's in prachtige lijsten aan de muur hebt hangen?

Dan kun je elke dag volop genieten van die prachtige herinneringen aan jouw fotoshoot. En je kunt jouw kinderen later deze tastbare herinneringen meegeven. En zij kunnen dit weer doorgeven aan hun eigen kinderen enz. Want zeg nou zelf het is toch super leuk als jij een mooie foto in lijst van jouw opa en oma kunt neerhangen in je huis. En dat is wat je kunt doen als je de foto's van generatie op generatie doorgeeft.


Laat jij na het lezen van deze blog jouw foto's nog op je pc staan of ga je gelijk aan de slag met het bestellen van de allermooiste producten?
留言


留言功能已關閉。
bottom of page