top of page

Romantische shoots bij zonsondergang

Zodra de eerste zonnige avonden er zijn, worden onze jaarlijkse last minute avondshoots (golden hour shoots / sunset shoots) alweer volop gereserveerd. We spreken voor deze shoots altijd af op een vaste locatie in Hollandscheveld. Op deze locatie vind je een strand met water, maar ook bossen. Het is dus erg veelzijdig.

De shoot starten we bijna altijd zo'n 1,5 tot 2 uur voor zonsondergang om echt het prachtige gouden uurtje te gebruiken. Maar soms starten we ook echt op het allerlaatste moment, om ook de prachtige lucht met vele kleuren en het blauwe uurtje mee te kunnen pakken. De last minute avondshoots worden eigenlijk altijd dezelfde dag vermeld (zodra we zien dat het een hele mooie avond gaat worden). En omdat het dus echt zo last minute is, zit er ook een lastminute prijs aan verbonden. Nog steeds worden er echt kwaliteitsfoto's geleverd aan jou als klant, maar de luxe van styling vooraf en het bewaarboxje wat bij onze reguliere shoots inbegrepen zit, zal bij de avondshoots niet inbegrepen zijn. Maar, wil jij wel jouw hele shoots naar wens gestyld hebben en genieten van alle luxe? Dan is het altijd mogelijk om bewust een shoot rond zonsondergang te plannen. Je kunt dan gewoon 1 van onze pakketten boeken. Mocht het dan zo zijn dat het op de afgesproken datum ineens slecht weer is, of de zon ver te zoeken is, dan plannen we gewoon een nieuwe datum. Dat is allemaal bij de prijs inbegrepen als je 1 van onze pakketten boekt. TIP: op vakantie in Drenthe? reserveer dan een plekje tijdens je vakantie 🧡 Nog even op een rijtje, wat is nu het verschil tussen een vooraf geboekte avondshoot of een last minute avondshoot? Vooraf boeken = hogere prijs maar veel meer luxe (styling vooraf, eventueel gebruik van props, bewaardoosje met usb en prints, shoptegoed)

Last minute boeken = lagere prijs maar minder luxe (geen stylingadvies, geen gebruik van props, geen bewaardoosje met usb en prints, geen shoptegoed). Maar wel de foto's digitaal per e-mail als herinnering. En wel de mogelijkheid om een bestelsessie te boeken. Oja, als je last minute wilt boeken, hou dan onze social media kanalen goed in de gaten (in de zomerperiode), want vol is ook echt vol. En elk jaar is het weer verschillend hoeveel plekjes er zullen zijn.


(foto uit een shoot in juli 2020. Leuk weetje: de vrouw op de foto is 37 weken zwanger, en dan nog zo kunnen springen. Ik vind het heel knap!)


Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page