top of page

Van baby naar dreumes, het eerste jaar vliegt voorbij

Het is geen verrassing dat de tijd snel gaat. Maar als je een kindje verwacht lijkt de tijd nog veel sneller te gaan, om nog maar te zwijgen over het eerste jaar van jouw kindje.


Zo is hij/zij geboren en ligt lief in je armen te slapen, om een paar maanden later ineens te kunnen omrollen, zitten, kruipen en voor je het weet kan hij/zij lopen.

Die babytijd wil je, je voor altijd herinneren. De mooiste herinnering is een tastbare herinnering in de vorm van foto’s.

En dan met name foto’s aan de muur en in een album, zodat je keer op keer, eventjes terug kunt naar die bijzondere mijlpalen uit het eerste jaar.


Omdat veel van onze klanten meerdere shoots komen doen in het eerste jaar na de geboorte, hebben wij een exclusief pakket samen gesteld (of eigenlijk 2).

Deze pakketten bevatten eigenlijk alle bijzondere momenten uit het eerste jaar. Je zit je kindje dus echt groeien. Dat babyvoetjes klein en schattig zijn weet iedereen. Maar als je even terug kunt naar dat moment door in een prachtig fotoalbum te bladeren, en dan te zien dat ze eigenlijk nog schattiger en kleiner waren dan in je herinnering, dan smelt je toch gewoon.

Dat is wat wij met dit pakket willen bereiken, mensen ontroeren, mensen een blijvende herinnering geven voor nu, voor later en voor de volgende generatie.


En als jij besluit dat je alles van jouw kleintje wilt vastleggen, dan is dit pakket een stuk aantrekkelijker dan alle shoots los te boeken.

Bij First Year Sessions pakket UNIEK heb je maarliefst een voordeel van ruim 20% en bij First Year Sessions pakket LUXE is het voordeel ruim 29%. Ik zou zeggen, pak die korting want het is het waard!

Wil jij meer info over deze pakketten of gelijk een afspraak maken? klik dan hierComments


Commenting has been turned off.
bottom of page