Zwangerschapsshoot

Wauw je bent zwanger! Een zwangerschap is zo bijzonder. Nieuw leven in je buik, een piep klein mensje, de eerste schopjes, op wie zal hij of zij lijken?

Kun je volop genieten of heb je helaas last van veel kwaaltjes?

Hoe dan ook zijn deze 9 bijzondere maanden zo weer voorbij en daarom is het zo fijn dat wij er iets tastbaars van kunnen maken doormiddel van een mooie shoot. Ik leg jou op je allermooist vast en natuurlijk is hierbij ook ruimte voor en foto met papa en grote broers/zussen.
 

De mooiste tijd voor foto's van jouw babybuik

We plannen een zwangerschaps shoot meestal tussen week 32 en 38 van je zwangerschap. (dan is namelijk je buik vaak het mooiste ''rond''). (Bij een meerlingzwangerschap is dit tussen de 28ste en 32ste week). Maar let op! Zorg dat je jouw shoot optijd reserveert om er zeker van te zijn dat wij een plekje in onze agenda hebben voor jouw zwangerschapsshoot. Wij raden aan de shoot al rond de 20e week van je zwangerschap te boeken maar eerder mag natuurlijk altijd.

Lifestyle zwangerschapsshoot

Tip! Om het ultieme pure en liefdevolle gevoel in je foto's te krijgen is het een aanrader om jouw shoot om te zetten naar een lifestyle zwangerschapsshoot. Hierbij maken we de meest mooie en unieke foto's in de babykamer, ouderlijke slaapkamer en soms zelfs in jouw eigen woonkamer.

Onze werkwijze

Als jullie kiezen voor een zwangerschapsshoot bij Jennifer Snippe Fotografie, bespreken we jullie wensen, kiezen we samen de perfecte (buiten)locatie en plannen we een datum en tijd. 

Wist jij dat wij werken met een aantal vaste locaties in Drenthe en Overijssel die wij door en door kennen en waarbij wij precies weten hoe het licht valt, om zo elke foto in onze unieke stijl te kunnen leveren?

Bij boeking krijgen jullie de factuur en een uitgebreide informatiegids toegestuurd per e-mail. Je betaald alvast een aanbetaling van 50% van het pakket van jouw keuze en zodra de aanbetaling is betaald, word jullie zwangerschapsshoot in onze agenda gereserveerd.

Jennifer Snippe Fotografie - website-18.
Maak gratis gebruik van onze zwangerschapsjurken

Wij hebben een aantal prachtige jurken die speciaal voor fotoshoots gemaakt zijn. 1 van deze jurken mag jij tijdens jouw shoot aan hebben. In deze jurken komt je zwangere buik nog mooier uit. Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewoon je eigen kleding te dragen. 

Jennifer Snippe Fotografie - foto's alsof ze uit een magazine komen
Complete Zwangerschapsshoot
(met partner & kids)
€125,-

Fotoreportage op locatie of bij jullie thuis

10 digitale foto's

Gebruik van onze zwangerschapsjurken

Optioneel:

Upgrade naar lifestyleshoot + €25,-

 

Extra digitale foto's bijbestellen doe je makkelijk achteraf

Laat jullie mooiste momenten vastleggen!

Voor nu & voor later

Jennifer Snippe Fotografie

Veenmosstraat 4

7913CA, Hollandscheveld

06-11058757

info@jennifersnippefotografie.nl

KvK-nummer: 59352728
BTW-nummer: NL002258002B40

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
Meer info

Jennifer Snippe Fotografie © 2020

Niets op deze website mag gekopieerd, bijgesneden of veranderd worden zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Jennifer Snippe Fotografie. (dit geldt voor zowel de tekst als de foto’s) 

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden-

Jennifer Snippe Fotografie - Newbornfotograaf - Gezinsfotograaf - Trouwfotograaf - Drenthe