top of page

Cakesmash & Bathshoot in Drenthe (Hoogeveen)

Jarenlang hebben we gewerkt met katoenen achtergronden, waar door we geen cakesmash in de studio konden aanbieden. We noemden de verjaardagsshoots dan ook First Birthday shoots. Maar sinds wij verhuist zijn naar een nieuwe studio, zijn ook de echte cakesmash & bath shoots in de studio mogelijk!


Als jij hebt besloten dat je een cakesmash voor jouw kindje wil plannen, dan raad ik aan om al rond de 7 maanden te boeken. We plannen de shoot al tussen de 10 en 11 maanden, zodat je de foto's optijd kunt gebruiken voor het verjaardagskaartje.


Ik begin na reservering gelijk met de styling, want we stylen de gehele setting helemaal naar wens. Van basic en neutraal naar een bepaald thema (denk bijv, aan een thema als: fruit, dieren, glitter, bloemen etc. etc.) Er is vanalles mogelijk bij ons. (wel blijven we natuurlijk bij onze eigen tijdloze en exclusieve stijl, maar dat is, als het goed is ook waarom jullie voor ons hebben gekozen).


En dan is het zo ver, de smash & splash van jouw kindje!

We beginnen met een korte portretshoot in het gekozen thema. Daarna pakken we de taart er bij, en bouwen een echt feestje voor jouw kleintje. Om vervolgens af te sluiten met een gezellige badsessie. Zo is je kindje meteen weer klaar om schoon mee naar huis te gaan.


Een onvergetelijke dag voor jouw kindje!

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page