top of page

(Kerst) minishoots in Hollandscheveld (Drenthe)

Als newbornfotograaf, gezinsfotograaf & bruidsfotograaf in Hollandscheveld vindt ik het super leuk om speciale shoots aan te bieden als minishoots. Elk jaar hebben bij de kerstmini’s, en ook de herfst shoots zijn favoriet bij onze klanten.


Maar wist jij dat wij ook in de zomer altijd een mini shootdag organiseren? elk zomer vieren wij dat ik ooit in de zomer ben begonnen onder de naam: Jennifer Snippe Fotografie. De zomer van 2010 om precies te zijn. Onze jaarlijkse minishoots zijn korte shoots met een laag instapbedrag. En achteraf bepaal je zelf hoeveel foto’s je afneemt. Op deze manier kun je laagdrempelig kennis maken met onze relaxte manier van werken en ga je naar huis met de meest mooie foto’s. (Oké je gaat niet letterlijk naar huis met de foto’s natuurlijk want hee, ik moet ze nog wel helemaal in mijn stijl bewerken om tot het allerbeste eindresultaat te komen.) Maar die paar dagen/weekjes wachten maakt het alleen maar nog leuker als je de foto’s ontvangt toch!


*Tekst gaat verder onder de foto's

Wij vinden het super leuk om te zien hoe enthousiast jonge kinderen naar onze fotoshootdagen komen. Ze mogen bij ons ook echt kind zijn en wij fotograferen op een zeer kindvriendelijke manier waar niks moet en wij er alles aan doen om het voor iedereen zo leuk en gezellig mogelijk te houden. Doordat wij werken met kleine opdrachtjes voelt het ook niet als poseren en komt iedereen op zijn mooist op de foto.

Ben jij ook benieuwd naar onze shootdagen? Volg ons dan op social media want daar zullen wij altijd vermelden wanneer er weer een dag georganiseerd wordt. En je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan weet je helemaal zeker dat je het niet mist. Wij zouden het super leuk vinden als jij er de volgende keer ook bij bent. Zien we je dan?


*Let op! themashoots zullen een andere bewerking en uitstraling hebben dan wij normaal bij onze shoots gebruiken. Dit om het ook echt als speciaal thema aan te kunnen bieden. De foto's in deze blog zijn zoals je ziet helemaal in het kerstthema.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page