top of page

Hoe gaat een shoot in zijn werk?

Bijgewerkt op: 24 okt. 2021

Zoals de meesten al wel gelezen zullen hebben, is er sinds januari 2021 na ruim 10 jaar, het één en ander veranderd binnen Jennifer Snippe Fotografie.

Een aantal pakketten waaronder bruidsfotografie zijn van onze site verdwenen, maar de zwangerschapsshoots, newbornshoots en kids/gezinsshoots zijn gebleven.


Alle foto's inbegrepen

Wij hebben bij het bepalen van onze nieuwe werkwijze, verschillende vragen aan onze volgers gesteld. En waar toch wel 95% aangaf vooral moeite bij het kiezen van de foto's te hebben, hebben wij besloten dat dit vanaf nu niet meer hoeft. Alle foto's zitten vanaf nu al bij het pakket in (met uitzondering van onze Specials (minishoots)).

Dus geen keuze stress en geen pareltjes van foto's die achterblijven omdat ze niet gekozen worden.


Niet alleen maar een fotoshoot, maar een complete ervaring

Omdat wij vinden dat elke shoot een complete herinnering moet zijn, ontvangen jullie bij elke UNIEKshoot de afgedrukte foto's in 10x15cm en een USB-stick met de digitale foto's in een houtenbewaarbox. En bij elke LUXEshoot zelfs een prachtig album of royal prints in een luxe bewaarbox.

De foto's op de USB-stick zijn echter niet geschikt om zelf groter dan 13x18cm te laten afdrukken. Jullie boeken ons namelijk voor de allermooiste foto's en daarom willen wij ook heel graag het allermooiste drukwerk aan jullie leveren.

Al onze producten zijn van de allerbeste kwaliteit, handgemaakt en gaan generaties lang mee. Zo heb je pas echt lang plezier van jullie fotoshoot.Het boeken van de shoot

Als je besluit bij ons te boeken, bespreken we jullie wensen. Aan de hand hiervan kan ik adviseren welk pakket het beste bij jullie past. En zodra jullie dit besloten hebben en het reserveringsformulier is ingevuld, ga ik de factuur maken. We werken met een aanbetaling van de volledige shootprijs, welke binnen 24 uur betaald dient te worden, waarna jullie plekje definitief voor jullie gereserveerd is.


Bij de factuur krijgen jullie ook meteen een infogids met tips en kledingadviezen toegestuurd.Na de shoot

Als de shoot gedaan is ontvangen jullie (meestal) binnen 48 uur een preview per whatsapp of e-mail.

Zodra ik al jullie foto's zorgvuldig heb bewerkt en de prints klaar liggen maken we een afspraak voor de bestelsessie. Tijdens deze afspraak bekijken we samen de resultaten van jullie shoot en hebben jullie de mogelijkheid om bijv. een album en/of iets moois voor aan de muur te bestellen. Deze bestelling betalen jullie dan alvast volledig zodat ik het voor jullie in werking kan zetten.

Zodra jullie bestelling bij ons binnen is, maken we een afspraak voor de levering hier van. En vanaf dan is het helemaal genieten met jullie allermooiste foto's, op de meest mooie handgemaakte producten, die als ware eye-cathers in jullie woning zullen stralen.


Denk je er over na om een shoot te boeken of wil je nog meer weten? Neem dan contact met ons op via 06-11058757 of info@jennifersnippefotografie.nl
Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page